Fókusz

„Úgy hallottam, hogy telekürtölted az RTL-t, hogy szeretnél engem megverni, kedves Rácz Jenő!”

Forgó ViktorForgó Viktor

2023. november 22. 18:15

A vasárnap esti elődöntőben férfi középsúlyban jön a Sztárbox egyik legjobban várt összecsapása Istenes Bence és Rácz Jenő között. A Fókuszban Kovács Koko Istvánnal latolgattuk az esélyeket. A profi ökölvívó szerint Istenes a mozgást szépen megtanulta, mint egy koreográfiát, míg Rácz „nagyon összeszedetten bunyózott”.

Rácz Jenő Kabát Petinél kapcsolta le a villanyt, Istenes Bence pedig Schobert Norbit avatta férfivá a Sztárbox elődöntőjében. Most vasárnap pedig egymásnak fog nekiesni az RTL két arca:

Úgy hallottam, hogy telekürtölted az RTL-t, hogy szeretnél engem megverni, kedves Rácz Jenő, úgyhogy ha sikerül kiütnöd a Kabát Petit, akkor várlak itt a ringben 

– üzente Istenes Bence Rácz Jenőnek, miután kiütötte ifj. Schobert Norbit.

Múlt vasárnap a séfnek sikerült teljesítenie az első akadályt, egyik jó barátját, Kabát Petit terítette le rettenetes KO-val, így már csak pár nap választja el őket attól, hogy összemérjék erejüket Istenes Bencével.

Én úgy készültem fel, mintha életem meccsére készülnék. Ha a való életben bármibe belekezdek, azt így csinálom: vagy mindent, vagy semmi   

– üzente Rácz Jenő a műsorvezetőnek. 

Kovács Kokó István egyenként értékelte a két szépreményű játékos stílusát. Hogy mire számít a szakmai supervisor, kiderül a fenti videóból!

#Fókusz#Videó#Sztárbox#kovács kokó istván#box#Bulvár

Címlapról ajánljuk