Rácz Jenő 90 kilósan kezdte a felkészülést a Sztárboxra, most 74 kilóRácz Jenő elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban. Súlyának 25%-át dobta le magáról, az intenzív boxnak köszönhetően.
Fókusz

Rácz Jenő 90 kilósan kezdte a felkészülést a Sztárboxra, most 74 kiló

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. november 16. 19:45

Rácz Jenő és Kabát Peti húznak bokszkesztyűt vasárnap este a Sztárboxban, hogy olyan bunyót mutassanak, amit még nem látott a közönség. Rácz Jenő elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban. Edzője, Dobrádi Zsolt igencsak elámult Jenő profi hozzáállásán. Azt mondja, ilyen rövid idő alatt nagyon nehéz felkészíteni egy amatőrt, ám Jenő mentális felkészültsége és elszántsága már-már élsportolókéhoz hasonlít. Rácz Jenő most először, a Fókuszban reagált Istenes Bence kihívására.

Ha vasárnap, akkor Sztárbox! Érdemes lesz most is az RTL-el tartani, hiszen az utolsó negyeddöntős mérkőzések után kialakul a top 12 mezőnye, a versenyzők jövő héttől már az elődöntőkben lépnek ringbe. Hogy összejön-e a Rácz Jenő-Istenes Bence bokszmeccs, ahhoz még Kabát Petinek is lesz egy két szava.

#Fókusz#Videó#rácz jenő#színes#celeb#Sztárbox#kabát peti#fogyás

Címlapról ajánljuk