Fókusz

„A fél világ arról beszélt, hogy hányféle mentális betegségben szenvedhetek, mennyire voltam bemindenezve” – a hazatérő Hujber Feri őszinte vallomása

Fehér IstvánFehér István

2023. november 15. 19:07

A nagy visszatérés – Hujber Feri több mint öt év után visszaköltözött Magyarországra, hogy új élet kezdjen, és ezzel 49 évesen lezárja az elmúlt évek zűrös ügyeit is. Most a Fókusznak adott exkluzív interjújában őszintén beszél korábbi függőségéről, a mélypontokról és az újrakezdésről is. 

 

A kétezres évek elején az ország a kék majomként ismerte meg a Valami Amerika mozifilmben, majd a generációjának egyik legkeresettebb színésze lett. 2003-ban – karrierje csúcsán – elhagyta az országot. A színészt most örömmel fogadták a kollégák is. Zajos sikert aratott a visszatérése a színpadra: a pesti Belvárosi Színház mellett a Bánfalvy Stúdió csapatával járja az országot és boldogan játszik estéről estére teltház előtt.

Hujber Ferinek korábban jó pár balhéja volt: több megnyilvánulása is nagy vihart kavart.

Amikor az a reggeli műsor őrület volt, a fél világ arról beszélt, hogy hányféle mentális betegségben szenvedhetek, mennyire voltam bemindenezve. Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba: két kávé volt bennem aznap reggel

– mondta a Fókusznak a színész, az egyik emlékezetes esetről, amikor egy reggeli műsorban kifejtette, Jézus egy színész volt, keresztre feszítése pedig egy színjáték.

Függőségéről, a színészetről, magánéletéről is őszintén beszélt, és azt is elárulta, hogy jelenleg albérletben él és minden erejével azon van, hogy egy új életet építsen fel.

  • Előkerül a beszélgetésben a 2017-es Valami Amerika 3 sajtótájékoztatója is, amikor zavartan viselkedett. Elárulja, mi is állt az eset mögött.
  • A mindennapi szívás milyen rémületet okozott az akkori családjában, és milyen fizikai, mentális jelei voltak nála? 
  • Hogyan tette le egyik napról a másikra a füves cigit, és ez milyen helyzeteket hozott az életében?
  • Elmondja azt is, mikor döntötte el, hogy szakember segítségét kéri.
  • Most lerántja a leplet arról is, hogyan szervezi az életét háromgyerekes apukaként, aki igyekszik minél több időt a gyerekeivel tölteni.

Részletek a fenti videóban.

#Fókusz#Videó#Bulvár#hujber feri#hujber ferenc#drogok#függőség#exkluzív interjú#vallomás

Címlapról ajánljuk