Fókusz

„Ki adta ezt a maflást? – A Brasch Bence. Kaptam egy jobbost tőle!”

Süle LászlóSüle László

2023. november 14. 19:23

Kovács Kokó István első profi mérkőzését az RTL közvetítette. De vajon hogyan tekint vissza most a sportkarrierjére? Kokót rengeteg emlék köti Hamburghoz, ahol a meccsekre készült. Akkoriban nemcsak itthon, Németországban is sztárnak számított. Most a Sztárbox csapatát erősíti, de már csak a ring mellől. A terep ismerős a számára, hiszen már 2004-ben és 2005-ben is ő biztosította a műsor szakmai hátterét.

Régi, jól összeszokott csapat közvetíti az idei Sztárboxot: Héder Barna, Szujó Zoltán és Kovács István Kokó is évtizedek óta ott van a szorítók mellett – nem véletlen, hogy számtalan közös emlékük van az elmúlt negyedévszázadból. 

A Sztárbox szakmai supervisora, Kokó profi ökölvívó pályafutása egyidős az RTL-lel, első hivatásos meccsét természetesen csatornánk közvetítette. Idén is a Sztárbox csapatának a tagja Both András, a ringszpíker – ők egyébként mindannyian benne voltak a celebbokszolós műsorban már 19 évvel ezelőtt is. „Bocit” az RTL csatornahangjaként is jól ismerhetik a nézők, de a profi bokszközvetítésekkel is összenőtt.

Ugyancsak legendás profi világbajnoka a magyar ökölvívásnak Erdei „Madár” Zsolt, akinek számtalan meccsét közvetítette az RTL kommentátori csapata. Most hétvégén éppen nem volt ott a ring mellett, de korábban a helyszínen figyelte a meccseket – egy monoklival az arcán.

#Fókusz#Videó#Sztárbox#héder barna#szujó zoltán#csobot adél#kovács istván#kokó#műsorvezető#both andrás

Címlapról ajánljuk