Fókusz

Fülöp Denisának nem ez volt az első The Voice szereplése, Virág Timóteusék új családra találtak Magyarországon

Hubai AntalHubai Antal

2023. október 2. 20:06

A tehetsége miatt cikizték, Curtis most lecsapott rá. Fülöp Denisa néhány éve Romániában, a Voice Junior változatában már színpadra lépett. Virág Timóteus és családja Munkácsról menekült el az orosz-ukrán háború kezdetén. Itthon egy lelkipásztor lányai hívták fel a figyelmét a Voice-ra, ő pedig úgy érezte, lehet pont a tehetségkutatóba való jelentkezés adhat értelmet annak, hogy Magyarországra menekültek.

Virág Timóteus azt mesélte a Fókusznak, az első évben nem tudta elfogadni, hogy el kellett hagynia a hazáját. Családjával már másfél éve Magyarországon élnek, azt mondta életében először töltött ilyen hosszú időt távol a szüleitől, testvéreitől és rokonaitól. Édesapja kapcsolatai révén több lehetőség közül választhattak.

Hogy hol laktak Magyarországon és hogyan találkoztak Lencse Balázzsal, aki a magyar Apostoli Egyház lelkipásztoraként felajánlott nekik egy lakást, az kiderül a videóból.

Fülöp Denisa a Voice válogatásán mesélte el szombat este, hogy a tehetsége miatt cikizték az osztálytársai. Az erdélyi lány nem talált el minden hangot Azahriah slágerében az éneklés elején.

A videóból kiderül, miért volt Fülöp Denisában gyomorgörcs, mikor színpadra lépett. És az is, hogy ki az a Voice énekes, akivel szurkolnak egymásnak, és akivel közel laknak egymáshoz Romániában.

#Fókusz#Videó#The Voice#színes#virág timóteus#fülöp denisa

Címlapról ajánljuk