Fókusz

„Ez a fél év olyan volt, mintha egy elvált nő lennék” – magyar focistafeleségek vallottak párkapcsolati nehézségeikről

Süle LászlóSüle László

2023. szeptember 21. 20:07

Van olyan focista, aki csak szilveszterkor tud kimozdulni otthonról, a legtöbbjüknek pedig hétvégén is munka van és kevés idejük marad a családra. A Fókusz magyar focistafeleségeket kérdezett arról, hogy mi van a csillogás mögött, valóban mennyire nehéz feladat egy focista feleségének lenni.

Szoboszlai Dominik élete mentes a botrányoktól, bár szakításától volt hangos a sajtó, ezt is felhajtás nélkül, békében intézték. 

Egy labdarúgó életében különösen fontos, hogy idegenbe szakadva ne érezze magát egyedül, a szerető családi háttér kifizetődő a pályán is. A magyar válogatott korábbi csapatkapitányánál, Gulácsi Péternél 2018-ban jártunk Lipcsében. Ott volt vele felesége, Dia is, aki a háttérből segíti párját már évek óta. Dia őszíntén beszélt a Fókusz stábjának arról, miért nehéz egy híres focista feleségének lenni.

Annyira meg tud viselni, amit Peti érez, hogy én is érzem. Ezért nekem a szezon ugyanúgy egy hullámvasút

– jegyezte meg Gulácsi-Vígh Diána.

2006-ban forgattunk Dárdai Pállal, labdarúgó pályafutása csúcsán, Berlinben, és természetesen találkoztunk a sportoló feleségével is. Mónika korábban kézilabdázott, így tudja, milyen egy profi sportoló élete. Sok egyéb mellett az ő dolga volt válaszolni az akkor még főleg papíron érkező levelekre is. Dárdai családja azóta is Berlinben él, ő a csapat edzője, három fia pedig egyaránt a Hertha játékosa.

A szilveszter volt az egyetlen, hogy otthonról kimozdultam. Elmentem egy zenés étterembe a feleségemet megtáncoltatni. Házi feladat, kötelező, a férfiak tudják

– mondta akkor a focista.

A válogatott korábbi csatárjánál, Nikolics Nemanjánál Varsóban jártunk, akkor a labdarúgó a lengyel bajnokcsapat gólkirálya volt – és boldog családapa.

„Az emberek nem is gondolják, hogy mennyire nehéz. Azt látják csak, hogy van pénz, megvehetünk mindent. Azt nem, hogy mennyit vagyunk egyedül. Minden hétvégén egyedül vagyunk, amikor a családok együtt sétálgatnak, apukák viszik a gyereket biciklizni, én mindig egyedül vagyok. Ez a fél év olyan volt, mintha egy elvált nő lennék körülbelül” – mondta őszintén Nikolics Nóra a Fókusz stábjának.

Szoboszlai Dominik szakítása után most tényleg egyedül van, de ez nem szegte kedvét. A szakértő szerint minden megvan benne ahhoz, hogy továbbra is szárnyaljon. Az RTL nézői pedig hétről hétre láthatják őt az RTL3-on, az Európa Ligában, minden bizonnyal jó sokáig, hiszen a Vörösök a versenysorozat els őszámú esélyesei.

#Fókusz#Videó#Bulvár#szoboszlai dominik#szakítás#focistafeleség#gulácsi péter#dárdai pál

Címlapról ajánljuk