Fókusz

Nyerő Páros: nyolc évig vártak szerelmük beteljesedésére Henry Kettnerék

Maár LauraMaár Laura

2023. szeptember 20. 20:01

Már csak másfél hét és elstartol a Nyerő Páros legújabb szériája. A Fókusz stábja ezúttal Boráros Gábor MMA harcost és kedvesét, valamint Henry Kettnert és párját látogatta meg, akik megmutatták, miért pont az ő szerelmük érdemli meg a Nyerő Páros trófeáját.

Egy edzőteremnél találkoztunk Boráros Gábor MMA harcossal és szerelmével, Moncsival Szlovákiában, Dunaszerdahelyen. 11 évvel ezelőtt éppen itt kezdődött az ő kapcsolatuk is. 

Volt egy fitneszes gyerek itt a városban, Gábor. Írtam neki, hogy szia, légy szíves tartsál nekem egy edzést. – emlékezett vissza első találkozásukra Moncsi, az edzés után azonban elmaradtak a következő találkozások, ugyanis Moncsi megharagudott az akkor már versenyszerűen sportoló Gáborra.

Olyan izomlázam volt három hétig, hogy nem tudtam menni, ülni, pisilni, mozogni, ezért letiltottam őt mindenhol. 

Az élet végül mégis összesodorta őket, akkor pedig már nem ellenkeztek, sőt, azóta is együtt vannak, ennek pedig már 11 éve.

Nemcsak az ő megismerkedésük, hanem Henry Kettneré és Rebekáé sem ment úgy, mint a karikacsapás, ugyanis a páros még csak két éve van együtt, de már nyolc éve ismerik egymást. Rebeka sokáig csak haverként tekintett Henryre, miközben a fiúnak mélyebbek voltak az érzései.

És bármennyire is meseszerűnek tűnik mind Gáborék, mind pedig Henryék kapcsolata, azért nekik is megvannak a mumusaik, hogy mik azok, kiderül a Fókusz riportjából.

Hogy Henryéknek vagy Gáboréknak sikerül-e magukat beküzdenie a döntőbe és végül közülük kerül-e ki az idei Nyerő Páros, az kiderül október másodikától hétköznap esténként a Fókusz után, az RTL képernyőjén.

#Fókusz#Videó#Nyerő Páros#Bulvár#henry kettner#boráros gábor

Címlapról ajánljuk