Fókusz

30 éves lett Peter Srámek – igazi királyként ünnepelt az énekes

Süle LászlóSüle László

2023. szeptember 18. 19:57

Királynak kijáró pompa és tisztelet fogadta Peter Srámeket szülőhazájában, a Felvidéken. Az RTL+-on futó Király című sorozat betétdalainak sikere az égbe repítette az énekes népszerűségét Szlovákiában is, így aztán 30. születésnapját nem akármilyen körülmények között ünnepelhette meg.

Srámek hivatalosan szombaton töltötte be a harmincat, de tulajdonképpen már egész héten ünnepelt. Többek között jóbarátjával, Delhusa Gjonnal mulattak, és egy nyíregyházi reneszánsz étteremben is felköszöntötték, utóbbi helyen szó szerint megkoronázták. Mielőtt még a Zámbó testvérek félrenyelnék a vacsorájukat: azon a helyen ez így szokás, nem csak vele bánnak ott fejedelmi módon.

Mostani nap, a köbölkúti fellépés, szülinap, minden egyszerre. Ez lesz a legnagyobb buli, amit terveztem. De, ilyen az élet, hogy nem tudom, hogy nem fogom-e a következő héten még párszor megünnepelni azt, hogy 30 éves lettem


– mesélte a Fókusznak izgatottan az énekes.

Az exkluzív szülinapi bulin egyébként Peter leghűségesebb rajongói vehettek részt, és természetesen ott voltak az énekes szülei is.

Bár nem ő volt az ünnepelt, a büszke Srámek anyuka is különleges ajándékot kapott a fiától.

Még a természet is ünneplőbe öltözött, és egy pazar naplementével köszöntötte Petert a születése napján. És ahogy lebukott a nap a horizonton, megérkeztek az ünnepi torták – természetesen talpig uralkodói díszben. Kíváncsi a teljes ünneplésre és a vendéglistára? A videóból kiderül milyen pompázatos volt az énekes születésnapja.

#Fókusz#Videó#Bulvár#születésnap#peter srámek#ünneplés#delhusa gjon

Címlapról ajánljuk