Cinzia sírva mesélte el, hogy a Voice előtt arra készült, feladja az énekléstElárulta, kislány kora óta arról álmodott, hogy énekesnő lesz, de hiába próbálkozott tíz éven át bejutni az olasz X-Faktorba, nem járt sikerrel.
Fókusz

„Remélem, hogy a magyarok befogadnak majd és megszeretnek” – Cinzia könnyek között mesélte el, hogy a Voice előtt arra készült, feladja az éneklést

Hubai AntalHubai Antal

2023. szeptember 15. 21:11

A Fókusz riportere egészen Olaszországig utazott, hogy kiderítse, kinek is köszönheti Cinzia, a The Voice egyik versenyzője, hogy a magyar tehetségkutatóba jelentkezett. Elárulta, kislány kora óta arról álmodott, hogy énekesnő lesz, de hiába próbálkozott tíz éven át bejutni az olasz X-Faktorba, nem járt sikerrel. Annyira kilátástalannak érezte a karrierjét, hogy nemrég még fel akarta az éneklést. Az a szeretet azonban, amelyet a közönségtől és a négy coachtól kapott a Voice színpadán állva hatalmas élmény volt számára. Egyáltalán nem érzi hátránynak, hogy nem beszéli a magyar nyelvet, szerinte ugyanis a zenének nincs nemzetisége, a zene univerzális.

#Fókusz#Videó#cinzia conso#rtl#olaszország#éneklés#Karrier

Címlapról ajánljuk