Fókusz

Az állatorvosnak készülő 15 éves Trokán Nóra és az anyukájával élő 20 éves Curtis – ilyenek voltak a The Voice coachai, amikor először az RTL kamerái elé álltak

Hubai AntalHubai AntalGosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2023. augusztus 31. 20:21

Miklósa Erika asszonytornaklubot alapított, Manuel szemetet szedett és autókat mosott, Trokán Nóra állatorvosnak készült, Curtis pedig kétszer kapott életében piros lapot. Összegyűjtöttük a The Voice coachairól életük legkülönlegesebb sztorijait, és archív felvételekkel mutatjuk meg, milyen út vezette őket az RTL tehetségkutató műsoráig. 

Curtis élete első televíziós interjúját a Fókusznak adta 2011-ben, akkor volt 20 éves. Kiváló focista volt, az Újpest FC csatáraként játszott, a videómegosztó oldalakon pedig a zenéjével szerzett rajongókat. Ekkoriban még édesanyjával élt együtt, aki legfőbb kritikusa is volt a zenéinek. 

Elmentem elvonóra, be kellett látni, hogy nemcsak a karrierem, hanem az életem miatt is fontos lépés

– mondta később a függőségéről Curtis a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ahol a dzsungel királya lett.

Manuel karrierje és sikere igazán mesébe illő: négy évvel ezelőtt indult el a Havanna lakótelepről az X-Faktorba. Korábban alkalmi munkákból élt, autót mosott, mosogatott vagy éppen szemetet szedett. A műsorban Manuel akkor elárulta magáról, hogy apja bántalmazta őket, 14 évesen ezért el is költöztek tőle.

Miklósa Erika egy kiskunhalasi szegény családból származik, onnan küzdötte fel magát a világhírnévig. Tizenévesen még sportkarrierre vágyott, de egy sportbaleset mindent megváltoztatott. A Fókusz 16 évvel ezelőtt készített róla először portrériportot a Fókusz. 

Nem tudtam elképzelni, hogy enélkül hogy fogok én élni

– vallott akkor a balesetéről.

19 évesen már a Magyar Állami Operaház leszerződtetett énekese volt, de nem utasított vissza semmilyen más lehetőséget sem, Zámbó Jimmyvel is együtt duettezett.

Trokán Nóri az általános iskolában énekelt először nagy nyilvánosság előtt. Tehetsége nem meglepő, hiszen édesanyja, Papadimitriu Athina és édesapja, Trokán Péter is színészek. 22 éve, első Fókuszos forgatásán a 15 éves Nóri azon gondolkozott, anyukája hogyan tartja magát ennyi idősen ilyen jó formában. Állatorvos akart lenni, végül nővérével, Annával együtt végezték el a Színművészeti Egyetemet.

  • De hogy került Nóri életébe a fotózás? 
  • És hogyan dolgozta fel Manuel a hírnevet? 
  • Mit mondot Miklósa Erika az örökbefogadásról, és miért alapított asszonytornaklubot? 
  • Mit szeretne átadni Curtis a versenyzőinek, és mire készül párjával?

 A cikk legelején található videóból minden kiderül. 

#Fókusz#Videó#The Voice#curtis#miklósa erika#manuel#trokán nóra#coach#ma

Címlapról ajánljuk