Fókusz

„Még mindig igazi vagyok és normális” – Rita Ora exkluzív interjút adott a Fókusznak

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2023. augusztus 29. 19:26

Exkluzív interjút adott a Fókusznak Rita Ora, aki férjével, az Oscar díjas Taika Waititi rendezővel érkezett Magyarországra. Az énekesnő legutóbb négy éve koncertezett nálunk és nagyon várta, hogy idén újra visszatérjen. Új albumáról több dalt is Szegeden énekelt el először. Azt mondta, meg akarta mutatni a rajongóinak, hogy a zeneiparban eltöltött évek ellenére még mindig önmaga maradt.

A SZIN szombati napjának világsztárja Rita Ora volt. A koszovói albán származású, de néhány hónapos kora óta Londonban élő énekesnő legutóbb 4 éve adott koncertet Magyarországon, 2021-ben pedig az MTV EMA zenei díjkiosztó budapesti gáláján díjat adott át. Akkor már párjával, az Oscar-díjas színész-rendezővel, Taika Waititivel érkezett a vörös szőnyegre. 

Tisztán emlékszem, nagyon jól éreztem magam, és most boldog vagyok, hogy újra itt lehetek Magyarországon. Szia mindenkinek, várom a fellépést, tudom, hogy a SZIN az egyik legnagyobb magyar fesztivál 

– mondta boldogan az énekesnő.

Rita tavaly házasodott össze Taikával, aki Szegedre is elkísérte. A backstage-ben velük együtt tartózkodó Fluor Tomi posztolta ki, hogy a sztárpárt szépen megterített asztal várta a színpad mögött. 

Rita Ora profi stábbal és zenészekkel, táncosokkal, háttérénekesekkel érkezett. Nemrég jelent meg új albuma, amelyről több számot Szegeden énekelt el először élőben.

További kulisszatitkokért kattints a videóra!

#Fókusz#Videó#rita ora#szin#fesztivál#Timmy Trumpet#rtl

Címlapról ajánljuk