Fókusz

Tóth Gabi puszit küldött az RTL-nek, a rajongókat nem érdekelte a magánélete – ilyen volt a férjétől váló énekesnő és a Fricska közös koncertje Hevesen

Fodor BiankaFodor Bianka

2023. augusztus 21. 20:15

Ugyanolyan ember, mint mi, akinek így alakult az élete; nem ő az első, sem az utolsó, aki elválik a férjétől – megértőek voltak Tóth Gabival rajongói az énekesnő körül kialakult történések ellenére is. A Fókusz stábja a hétvégén ott volt Hevesen, ahol Tóth Gabi a Fricska táncegyüttessel közös koncertjén először mutatkozott a színpadon új párjával a válás híre óta. Megmutatjuk, mit üzent az RTL-nek, rajongóinak, és azt is, ők mit gondolnak az énekesnő szerelmi életéről.

Válásának híre óta Tóth Gabi először lépett színpadra Hevesen, a Fricska táncegyüttessel, amelynek alapító tagja az énekesnő új párja. Tóth Gabi a koncerten többször vallott érzéseiről a közönségnek. 

Például így: „Együtt, veletek lélegezni, ez, ami minket éltet, és engem is, a nehezebb hetekben, amiben most vagyok. Nagyon hálás vagyok nektek és a mosolyotoknak, mert nagyon sok erőt ad, köszönöm.”

És így: 

Nagyon sok megpróbáltatáson vagyok túl, ha valamilyen vagy, őszinte vagy, szeretsz bátran, van véleményed, akkor mindig megosztó leszel, de válaszd a bátrabbik utat, és bátran mondd, hogy ez vagyok én.

Interjút senkinek sem adott, a Fókusz stábja a backstage-ben próbálta megkörnyékezni az énekesnőt, de nem engedtek be minket, és Tóth Gabi láthatólag nem örült a jelenlétünknek. Így a koncert alatt, két szám között tett utalást a körülötte zajló felhajtásra.

„Megéltünk együtt nagyon sok szép pillanatot itt, a színpadon. Erdélyországtól az anyaországig, határon innen és túl. Mindenhol. 

Érdekes, a valóságban mindig nagy szeretettel fogadnak minket. És mivel mással foglalkoznánk, ha nem a valósággal. Ezt ajánlom mindenkinek

– mondta Tóth Gabi a színpadon.

Úgy folytatta: mindannyian emberek vagyunk, ugyanúgy érzünk, mindannyian együtt érzünk és egyek vagyunk. 

„Emberek vagyunk, ugyanúgy érzünk, ugyanazokon megyünk keresztül, csak amikor másokon látjuk, nem biztos, hogy ugyanúgy realizáljuk, hogy ez velünk is megtörténhet. De közben mindannyian együtt érzünk, és egyek vagyunk, én ebben nagyon-nagyon hiszek, és így próbálom élni az életemet minden egyes nap.”

A Fricska Táncegyüttesnek nagy tapsot kért, „mert fantasztikusak, viszik a magyarság és a kultúránk részét világszerte, büszkék lehetünk rájuk”. Erről szóljanak a hírek – üzente.

De mit szólnak Tóth Gabi rajongói ahhoz, hogy az énekesnő válik, és új szerelme van, akivel állítólag már össze is költöztek, és a hétvégi koncertre egy közös nyaralásról érkeztek? 

Hát, kérem szépen, ez mindenkivel megtörténik, mert egy csinos nő. Nem lehet mondani, hogy nem csinos nő!
 

Szeretem Tóth Gabit, ez nem változtat semmit a hozzáállásomon.
 

Ugyanúgy fogadjuk az új párját, meg őt is. Szeretetben várunk, táncolni akarunk a zenéire, mert nagyon szép nő.

Volt, akinek Krausz Gábor „jobban bejött”, más szerint meg már trend, hogy mindenki mindenkivel összejön. A legtöbben azonban megértőek és együttérzőek voltak, többen emlegették, hogy mással is előfordul, és az énekesnő magánügyének tartják a történteket. 

„Igazából minden átlagember ugyanezt csinálja, nem hiszem, hogy ki kell teregetni más életét azért, mert híres” – mondta valaki. 

„Ha nem érezte jól magát, ne éljen úgy, hogy rossz viszonyban vannak egymással” – fogalmazott egy idősebb hölgy, aki szerint változtak az idők, és már nem az van, mint az ő korában, hogy férjhez mennek, és kitartanak. 

Mások ezt mondták:

A művészetére vagyok kíváncsi, nem a magánéletére. 
 

Az ő dolga. Nem ő az első, aki elválik a férjétől, nem is az utolsó.
 

Nem kellene ilyen hatalmas nagy felfújást csinálni. Ő ugyanolyan ember, mint mi vagyunk, így alakult az élete.

A Szeretni jöttem című előadásra több százan érkeztek, és nem kellett csalódniuk. A koncertről egyik távozó hölgy a Fókusznak azt mondta, nagy élményekkel megy haza. Tóth Gabi új párját először látta, és nagyon pozitív róla a véleménye. Szerinte „helyes, rendkívül mozgékony, talpraesett, le a kalappal!”. 

Tóth Gabi „kellemetlen fricskát” tartogatott a sajtó számára koncertje végén:

Puszi a Fókusznak, a TV2-nek és az RTL-nek is, kösz, hogy eljöttetek a koncertünkre, azért valami zenét is adjatok le belőle, köszi

– üzente. 

Mi pedig a nem éppen kedvesnek szánt megjegyzése ellenére eleget tettünk a kérésének, és a zenéjét is megmutattuk. A Fókusz riportja a cikk elején található videóban nézhető meg.

Hozzászólna?

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#tóth gabi#válás#szakítás#fricska táncegyüttes#Papp Máté Bence

Címlapról ajánljuk