Fókusz

Az Angyalföldön megölt lány és gyilkossággal gyanúsított párja három hónapja egy társkereső appon ismerkedett meg – észre lehet venni az intő jeleket?

Kecsmár AlexandraKecsmár Alexandra

2023. július 19. 19:55

Az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottját tegnap kora délután a Római parton kapták el a rendőrök, miután valaki meglátta őt és bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és átfésülték a környéket. A férfit elfogták majd gyanúsítottként hallgatták ki. A BRFK legjobban felszerelt, fegyveres bűnözők ellen is bevethető rendőreit kérték fel az elfogásra – sikerült, ezután gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett. 

T. Róbert Dánielt emberölés gyanújával körözték, miután június 13-án késő este holtan találták meg barátnőjét, Petrát, a 13. kerületi, Véső utcai lakásban. A rendőrök a bejelentést követően hat percen belül a helyszínre érkeztek. A férfi a kihallgatása során elmondta, miután brutálisan megverte, majd összeszurkálta barátnőjét, elmenekült. Az utcára kilépve elkezdett esni az eső, ezért visszament a lakásba, ahol a bűncselekményt elkövette, és elvitt egy esernyőt. M. Petra azonal belehalt a sérüléseibe.

#Fókusz#Videó#Baleset-bűnügy#gyilkosság#13. kerületi gyilkosság#xiii. kerület#emberölés#vallomás#angyalföldi gyilkosság

Címlapról ajánljuk