Fókusz

„Az első reakcióm az volt, hogy sikítottam” – így fogadta Udvaros Dorottya, hogy a Nemzet Színészének választották

Fehér IstvánFehér István

2023. június 27. 19:11

Udvaros Dorottyát hétfőn választották tagjai közé a Nemzet Színészei, a májusban elhunyt Máthé Erzsi helyébe. Herendi Gábor rendező egy hatalmas virágcsokorral köszöntötte a Kossuth-díjas színésznőt a Valami Amerika című RTL-s sorozat forgatásán, és az egész stáb vastapssal ünnepelte. Udvaros Dorottya azt mondta, hogy meghatottan fogadta azt a szeretetáradatot, ami a bejelentés után feléje irányult – nézőktől és kollégáktól, egyaránt. Külön örömmel tölti el, hogy az elismerést aktív színészi korszakában kapta: egy hete volt a legutóbbi színházi bemutatója és egész nyáron forgat az RTL két sorozatbában is, A mi kis falunkban és a Valami Amerikában.  

Ahogy az rtl.hu is megírta, Udvaros Dorottyát hétfőn választották tagjai közé a Nemzet Színészei, Máthé Erzsi helyébe. Herendi Gábor rendező egy hatalmas virágcsokorral köszöntötte a Kossuth-díjas színésznőt a Valami Amerika című RTL-s sorozat forgatásán, és az egész stáb vastapssal ünnepelte. 

Udvaros Dorottya azt mondta, hogy meghatottan fogadta azt a szeretet-áradatot, ami a bejelentés után feléje irányult – nézőktől és kollégáktól, egyaránt.

Nehéz ezeket a jelzőket megtalálni, amikor az embert ilyen megtiszteltetés éri, hogy ilyen síznész kollégák döntenek úgy, hogy őt választják maguk közé. Ez egy nagyon nagy dolog, nagyon nagy esemény nekem. Az emberben kavarognak az érzések: hála, boldogság, büszkeség 

– mondta.

Külön örömmel tölti el, hogy az elismerést aktív színészi korszakában kapta: egy hete volt az legutóbbi színházi bemutatója és egész nyáron forgat az RTL két sorozatbában is, A mi kis falunkban és a Valami Amerikában.  

#Fókusz#Videó#Kultúra#udvaros dorottya#nemzet színésze#rtl

Címlapról ajánljuk