Fókusz

Két híres párkereső már megvan a Celebrandiból, és azt is elmondták, kivel találkoznának szívesen!

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2023. május 18. 19:09

Megvan a nyár legforróbb durranása, itt az RTL-en: indul a Celebrandi. Nyolc ismert ember döntött úgy, elég a szingliségből, és itt az ideje megtalálni az igazit – még akkor is, ha mostanság a pártalálás nem éppen egyszerű feladat. Két név már megvan a leendő párkeresők közül: Frohner Fecó és Schumacher Vanda is az igazit keresi majd. 

A Celebrandi készítői olyanok jelentkezését várják, akik valóban vágynak a szerelemre és arra, hogy jobban megismerhessék a párt kereső hírességeket.

Ez történetesen celebek és civilek között köttetik, az persze izgalmas, de az ő szempontjukból nézve ugyanolyan hétköznapi, mintha két civil találkozna egymással

 – mondta a Fókuszban Nyári Gábor kreatív producer.

Az egyik párkereső Frohner Fecó sztárfodrász. 2021-ben bukkant fel először az RTL képernyőjén, azóta pedig állandó szereplője a műsoroknak. Kissé bohókás és szórakoztató természetével hamar belopta magát a nézők szívébe, de kevesen ismerik őt igazán.

Úgy gondolja, érdekes, hogy amit az emberek látnak a tévében, az egy cukormáz, az a külső réteg. Aki viszont ismeri, tudja, hogy komolyabb, céltudatosabb srác is egyben.

Szeretem az élet humoros oldalát megfogni, ez tény

– mondta Fecó, aki évek óta minden reggel meditációval indítja a napot. Azt mondja, az életében fontos szerepet tölt be a spiritualitás, de leendő párjától ezt nem várja el, csak annyit szeretne, hogy legyen nyitott rá. Azt, hogy kit keres valójában, még nem tudja. Azt mondja, a külső igazából lényegtelen.

Nyilván fontos, de nem a leglényegesebb, mert az, hogy a későbbiekben is jó kapcsolat alakuljon ki, nem feltétlenül a külsőségen alapszik.

Viszont fontosnak tartja, hogy párja jó társ legyen, és szerető otthont tudjon teremteni. Ez azért is fontos neki, mert rengeteget dolgozik – jó lenne úgy hazaérni, hogy egy szerető otthon várja, ahol fel tud töltődni. Persze lényeges az is, hogy a párkapcsolatban meglegyen a kiegyensúlyozottság, a kellő humor és az, hogy a párja – hozzá hasonlóan – szeresse az életet.

Miért ne lehetne a tévében megtalálni az igazit? 

–  vallja Fecó, aki szerint egy applikáción keresztül sem nagyobb a párkeresés sikere és létjogosultsága, mint egy műsorban.

Schumacher Vanda komoly párkapcsolatot keres

„Amit én várok a leendő kedvesemtől, hogy ő is legyen annyira tisztában magával, amennyire én” – mondta a műsor másik párkeresője, Schumacher Vanda, a 24 éves színésznő, műsorvezető. Igazi életvidám, fiatal lány, aki imádja a munkáját és az életet, amit él. Azt mondja, most érzi magát teljes egésznek, és készen áll egy komoly kapcsolatra.

Nagyon szeretem az izgalmas életet, vágyom is erre

– mondta a Fókuszban, hozzátéve, hogy fontos, hogy a párja ezt is tudja kezelni. Elsődleges szempont számára, hogy a kapcsolatban megtarthassa a szabadságát, cserébe ezt ő is biztosítja a párjának. Nincs kimondott zsánere, de szerinte egy férfi attól lesz nagyon szexi, ha fel lehet rá nézni. Vanda hozzátette azt is, hogy nem szeretne majd unatkozni párja mellett. 

Legyen ő is azért egy ici-picit crazy

– mondta.

Vanda már izgatottan várja, hogy a műsorban megtalálja-e azt a tökéletes férfit, aki mellett igazán önmaga lehet. Az emberek csak a pörgős lányt látják benne.

Viszont amikor ketten ültök a kanapén, és este pizzát esztek, akkor nem az a csaj akarok lenni, aki, hogyha kivágják Észak-Koreába, azt is túléli, hanem az a lány, aki kicsit sírdogál, hogy ez ma egy nehéz nap volt – és mindenkivel előfordul ez.

 

Mostantól minden szingli számára itt a lehetőség, hogy a nyarat már az igazival töltse. A műsorba jelentkezni a www.rtl.hu/celebrandi/jelentkezz oldalon lehet.

#Fókusz#Videó#Schumaher Vanda#frohner fecó#Celebrandi#celebek#civilek#társkeresés#társkereső

Címlapról ajánljuk