„Őszintén mondom, megkönnyeztem ezt a jelenetet” – Istenes Bence is meghatódott, amikor a Tippelj és vidd el! első adásában megnyerték az autótSzücs Bernadett jött és mindent vitt. A Tippelj és vidd el! hétfő esti, első adásában a háromgyerekes, budapesti édesanya rögtön megnyerte az egyik legértékesebb fődíjat, egy új autót. De ezen kívül még egy kerti sütőt és egy hűtőgépet is hazavihetett, összesen több mint 17 millió forint értékben. Bernadett, aki nagymamáját is elhozta a stúdióba, az örömtől el is sírta magát. Istenes Bence elismerte, a megható jelenetet bizony ő sem bírta ki könnyek nélkül.
Fókusz

„Őszintén mondom, megkönnyeztem ezt a jelenetet” – Istenes Bence is meghatódott, amikor a Tippelj és vidd el! első adásában megnyerték az autót

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2023. május 16. 20:08

Szücs Bernadett jött és mindent vitt. A Tippelj és vidd el! hétfő esti, első adásában a háromgyerekes, budapesti édesanya rögtön megnyerte az egyik legértékesebb fődíjat, egy új autót. De ezen kívül még egy kerti sütőt és egy hűtőgépet is hazavihetett, összesen több mint 17 millió forint értékben. Bernadett, aki nagymamáját is elhozta a stúdióba, az örömtől el is sírta magát. Istenes Bence elismerte, a megható jelenetet bizony ő sem bírta ki könnyek nélkül.

#Fókusz#Videó#istenes bence#Tippelj és vidd el#nyeremény#rtl#autó

Címlapról ajánljuk