Fókusz

Így dőlt el, hogy Csuja Imre kapja meg a polgármester szerepét A mi kis falunkban

Fehér IstvánFehér István

2023. április 21. 19:33

Nagy napra virrad Pajkaszeg népe, szombat este jön A mi kis falunk 100. része. A színészekkel felidéztük az első forgatások emlékeit, és megmutatjuk azt a próbaepizódot, amit még soha sehol nem láthattak. Így álmodták meg az alkotók a sorozatot, ez alapján készült a legelső rész. Kevesen tudják, de Stokit abban még nem Szabó Győző alakította, sőt Pajkaszeg polgármesterének szerepét sem Csuja Imrének szánták.

Van mit ünnepelniük A mi kis falunk lakóinak és készítőinek, hiszen a 7. évad új része egyben a 100. epizód lesz, ezzel pedig ez lett az elmúlt évtizedek legsikeresebb heti sorozata. A páratlan jubileum apropóján eddig nem látott érdekességeket is megmutatunk a sorozattal kapcsolatban. 

Az eredeti változat egy szlovák sorozat volt, ez alapján alakították a történetet Kapitány Iván vezetésével az írók úgy, hogy az a mi kis magyar életünkre jobban hasonlítson. Miután a történet kialakult, meg kellett találni a falubelieket alakító színészeket.

Bár ma már nem tudnánk jobb pajkaszegi polgármestert elképzelni sem Csuja Imrénél, de sorozat kreátora elárulta, hogy az eleinte még egy másik színészben gondolkodtak, mert ő jobban hasonlított az eredeti szlovák változatban a falu első emberére.

De Stoki karakterét sem Szabó Győző alakította az első teszt epizódban.

 

 

#Fókusz#Videó#szabó győző#A mi kis falunk#rtl#kapitány iván#csuja imre#próba epizód

Címlapról ajánljuk