Fókusz

„Már nem is emlékszem rá, csak mesélik, hogy ott voltam a Sztüx szélén” – a 89 éves Bodrogi Gyula interjút adott a Fókusznak

Morva AnnaMorva Anna

2023. április 17. 19:30

A Nemzet Színésze mit sem sejtve hajolt meg vasárnapi előadása végén, amikor óriási tortával bukkant elő a Karinthy Színház igazgatója.

Bodrogi Gyula, az élő legenda vasárnap 89. születésnapját ünnepelte. Színésztársai titokban tartották a meglepetéstortázás tervét, és rettentően izgultak, hogy minden jól sikerüljön. 

És nagyon tudok örülni a meglepetéseknek, és minden kis vacaknak nagyon tudok örülni, nagy dolognak is, nagyon szeretek kapni. Adni is szívesen adok, de bevallom a ronda őszintét, hogy kapni jobban szeretek

– mondta Bodrogi Gyula a meglepetésköszöntés után.

A darabban, aminek a végén kollégái felköszöntötték, többször is táncra perdül, kipattan a kerekesszékből, és fiatal kollégáit is letáncolja. Már nem látszanak rajta az egy évvel ezelőtti baleset nyomai, amikor leesett egy színpadi dobogóról. A baleset után szívpanaszai miatt is kezelték.

Már nem is emlékszem rá, csak ahogy mesélik, hogy ott voltam a Sztüx szélén, azt hiszem, nem is akarok emlékezni rá

– tette hozzá Bodrogi.  

A Nemzet színésze nem ér rá lazsálni, folyton valamilyen tevékenységen jár az esze, ez tartja karban a mindennapokban. Azt mondja, nagyon szeret pihenni, csak nem tud, mert mindig azon gondolkodik, mit kellene csinálnia a pihenés helyett. Szeretne 120 éves koráig élni, de tudja, hogy ez elképzelhetetlen, így megelégszik 100 évvel is. 

És hogy mit mondana Bodrogi Gyula fiatal önmagának, és talán a nézőknek is?

Figyelj ide! Ha jön valami szembe, nyugodtan fogadd el. Vállald el, harcold ki, küldd el a fenébe, de nyugodtan állj vele szembe! 

#Fókusz#Videó#bodrogi gyula#születésnap#meglepetés#köszöntés#nemzet színésze

Címlapról ajánljuk