Fókusz

Németh Kristóféknak ismét kisfiuk lesz, a baba érkezését a három és fél éves Levente érezte meg elsőként

Maár LauraMaár Laura

2023. április 12. 19:58

A színész mindig is három gyerekre vágyott.

„Leventének is lesz egy öccse, Lócinak már kettő, tehát egy három fiús család leszünk” – osztotta meg hatalmas örömmel Németh Kristóf, hogy ismét apa lesz.

Bár Zita kacérkodott a gondolattal, hogy milyen lehet kislányos anyukának lenni, mára már belenyugodott, hogy még több legó, építőkocka és kisautó fogja ellepni.

Én örültem volna egy kislánynak is, nagyon örülök egy kisfiúnak, de az az igazság, hogy Leventének sokkal inkább el tudok képzelni egy pajtást, egy cinkostársat egy kisfiú személyében, mint egy nagyon törékeny kislányt, egy hugicát, akire vigyázni kell.

Nagyon örülnek, hogy újból kisfiuk lesz, akinek az érkezését szinte hidegrázósan-félelmetesen, a most három és fél éves Levente érezte meg elsőként.

Egyik este ránézett a pocakomra, a köldökömön benézett és azt mondta nekem, hogy anya! Ott lakik egy kisbaba a pocakodban! 

„Soha előtte ilyet nekem nem mondott és azt sem, hogy szeretne testvért, és én így álltam és tudtam, hogy végül is lehet, mert szeretnénk kitesót, és hát rajta is vagyunk az ügyön, de ez annyira friss volt még, mondjuk 2-3 nappal azután, hogy mi „elkészítettük” a testvért” – mesélte Zita a Fókusznak.

Csak napokkal később készített terhességi tesztet, ami – ahogy azt Levi is megjósolta – pozitív lett.

Kristóf azt mondja, 47 évesen tapasztalt, három fiús apukaként sok meglepetés már nem fogja érni.

„Amikor Zitával az első közös gyerekünket vártuk, akkor az volt a különbség, hogy Zitának az első gyermeke volt, nekem meg a második. És ő azt mondta, hogy milyen fura, hogy én mennyivel lazábban, rutinosabban kezelem a babavárást meg a kisgyerekes hónapokat. 

És most azt látom Zitán, hogy ő is teljesen le van már lazulva ilyen szempontból, és a második közös gyermekünket, a családunk harmadik gyermekét úgy várjuk, hogy nincsen bennünk félsz, biztosak vagyunk benne, hogy együtt megharapjuk az egész világot.

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#németh kristóf#babavárás

Címlapról ajánljuk