Hamarosan indul a világ egyik legnépszerűbb vetélkedője az RTL-enA Tippelj és vidd el! magyar verziójába még mindig keresnek játékosokat. A kereskedelmi televíziózás történetének legrégebben futó játékában meg kell tippelni bizonyos termékek árát és ha a közönség soraiból kikerülő játékosok kitalálják, akkor meg is nyerhetik az árucikkeket, köztük akár egy autót is!
Fókusz

Hamarosan indul a világ egyik legnépszerűbb vetélkedője az RTL-en

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2023. március 30. 19:50

A Tippelj és vidd el! magyar verziójába még mindig keresnek játékosokat. A kereskedelmi televíziózás történetének legrégebben futó játékában meg kell tippelni bizonyos termékek árát és ha a közönség soraiból kikerülő játékosok kitalálják, akkor meg is nyerhetik az árucikkeket, köztük akár egy autót is!

A Tippelj és vidd el!-ben rengeteget lehet nyerni!

– biztat a jelentkezésre Hermann Péter, az RTL drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója. A legtöbb játékos nem megy haza üres kézzel. Azt mondja, ebben a játékban nem azt nézik, ki hogyan vérzik el, hanem azt, hogy a játékosok mit nyernek meg.

Jelentkezni még mindig lehet az rtl.hu/tippeljesviddel/jelentkezz oldalon! Az pedig, hogy ki vezeti majd a vetélkedőt, nemsokára kiderül!

#Fókusz#Videó#Játék#rtl#tippelj

Címlapról ajánljuk