Fókusz

103 nap után szabadult – Végigkísértük Krisztit, a VV11 győztesét első „szabadlábon” töltött napján

Forgó ViktorForgó Viktor

2023. március 9. 18:47

Kriszti megnyerte a ValóVilágot, 103 napot töltött a bekamerázott villában, ahol teljesen elveszítette időérzékét, nem volt internet, zene, és kedvenc füstölőit sem gyújthatta meg. Elkísértük a villán kívüli első napján, ahol az interjúk után családja várta, megnézhettük honnan érkezett az érzelmekkel teli lány.

VV Kriszti villaléte utáni első teljes napját kísértük végig, ami nemcsak mozgalmasra, de ahogy tőle megszokhattuk, érzelmesre is sikeredett. Krisztit Szabó Zsófi és Peller Anna látták vendégül a Reggeli stúdiójában, ahol a villában töltött hónapokról és az új élet kezdetéről kérdezték.

Úgy jöttem ki, hogy de várom, hogy felüljek a buszra és villamosra? Annyira fura, annyira elszoktam ettől és annyira jó volt. Odabent bezárva egy idő után már átbillen az emberben ez.

A Reggelis beszélgetés után Kriszti először mutatta meg, honnan is költözött be a villába. Füstölőt gyújt és mesélni kezdi, milyen élete volt a villa előtt, mennyire oda kellett figyelnie arra, mire és mennyit költ, hogy kijöjjön a felszolgálói fizetéséből.

Ott akarok tartani, hogy ne csak mindig az akciós terméket vegyem meg, ne csak mindig azt, amin közel a lejárati dátum. Én ezektől nem vagyok ki, de jó lesz végre nem végigjárni 5 boltot azért, hogy mi hol olcsóbb, mikor, hol, mi az akciós, hogy melyik termék az olcsóbb, ha nagyobb kiszerelésben megveszed.

A villában is elmesélte a többieknek, hogy több ruhadarabja van lomizásból, és szobáját is díszítik mások által megunt bútorok. Anyukája kifejezetten nem szereti, hogy utcáról is begyűjt dolgokat, de Kriszti szerint nincs ebben semmi szégyellnivaló.

vv kriszti első nap való világ
 

Családja nagyon fontos számára, a nyereménnyel nekik is szeretne segíteni. Az otthonról hozott emberi értékeivel nyerte meg a játékot, ezért számára olyan, mintha közösen nyertek volna. 

Édesanyjának az volt a legnehezebb a játék alatt, hogy nem tudott lányának segíteni, sokszor látta őt sírni. Korábban mindent megbeszéltek személyesen és ott vannak egymásnak, a VV alatt azonban csak a tévén keresztül láthatta, mi történik vele.

vv kriszti első nap való világ
 

Kriszti 103 napot töltött a villában, ezalatt megmutatta minden oldalát. Nem szégyellte a könnyeit, és megpróbált végig önmaga maradni, amivel elnyerte a nézők szimpátiáját. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy rengeteg levelet kap a rajongóktól, akik közül sokan magukat látták benne.

#Fókusz#Videó#vv kriszti#ValóVilág#36 millió

Címlapról ajánljuk