Fókusz

Alekosz azzal büszkélkedik, hogy 4-5 szeretője van egyszerre, köztük egy 55 éves grófné

Czakó JózsefCzakó József

2023. március 7. 18:34

A celeb azt állítja, illusztris hölgykoszorú veszi körül.

Felháborodva közvetített élő videót Nagy Alekosz, miután az újpesti társasházban rendőrt hívtak rá. Az emelkedett hangulathoz szemmel láthatóan az alkohol is hozzájárult.

Mi szeretjük jól érezni magunkat, szeretjük megadni a módját, a hangulatát, főleg, amikor a Királyt hallgatjuk, miért ne kísérhetnénk ezt egy whiskey-vel vagy egy konyakkal?

– teszi fel a kérdést Alekosz, aki szerint nem minden előadóra vonultak volna ki a rendőrök.

Én úgy érzem, hogy a BRFK kiérkezésének az oka maga a Király volt. Mert ha ott holmi Curtiseket, Majkákat hallgatunk, akkor a BRFK nem jön ki

– tette hozzá.

Az érdi biztonsági őr 2010-ben vált ismertté, amikor jelentkezett a ValóVilág 4-be. Az Okostojás kategóriába jelölték, és sok esélyt talán magának sem adhatott, mert a válogatás után nyomban felszállt az érdi gyorsra. Úgy kellett visszahívni, hogy interjút készíthessünk vele.

A folytatásról már mindenki tud, nem kis meglepetésre megnyerte a ValóVilágot, majd rögtön utána saját társkereső realityt is kapott. Ez lett a Szerelem a legfölsőbb szinteken.

De társkeresése azóta is töretlenül tart és erről leplezetlenül beszél, miközben az élő videóban egy konkrét hölggyel mutatkozik, kiderül, hogy van másik, sőt több is.

„Mi barátok vagyunk, amit időről időre átlépünk, én ezt egészségesnek tartom, ezt ő is tudja. Közöttünk ez egy nyílt, felvállalt, hol szeretősdi, hol baráti viszony. Működik, nagyon jól működik, a többi szeretőmről is, ha úgy adódik, ő tud, olyankor ő háttérbe vonul".

– árulta el. 

Ez a filozófia valószínűleg sokaknál már most kiveri a biztosítékot. És elgondolkodtató az is, hogy mivel hódítja meg a hölgyeket, méghozzá nagyon változatos korosztályból. Rejtélyes, akárcsak a szeretők kiléte. Alekosz csak annyit árult el.

Nagyjából négyet-ötöt különböztetünk meg, van közöttük 55 éves grófné, van közöttük iskolatitkár, magyartanár is van közöttük, csupa-csupa illusztris hölgykoszorúban vagyok

 

Alekosz gondoskodik arról, hogy ne kopjon ki a hírekből. Bár újabban inkább botrányaival tűnik fel. A hangosan hallgatott Jimmynek nem lett következménye, most megúszta egy szóbeli ejnye-bejnyével.

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#Nagy Alekosz#alekosz#szerető#rtl

Címlapról ajánljuk