„Egy hajón éltem három hónapon át” – depresszióról, szülei szexboltjáról és trágyalapátolásról kérdeztük Ronnie O’Sullivan snooker-világbajnokotHanyag eleganciával, borostásan és kissé unott képpel érkezett budapesti sajtótájékoztatójára minden idők talán legjobb snookerjátékosa. A 47 éves Ronnie O’Sullivan később sem nagyon oldódott, perceken át magába görnyedve egy papírlapra rajzolt sok száz tintapöttyöt. Börtönviselt szülők, drogproblémák, depresszió – a multimilliomos sportoló élete már gyerekkorban sem volt szokványos, és ez máig nem változott. Öntörvényű zseni, aki nyolc évvel ezelőtt perceken át zokniban játszott egy világbajnoki meccsen, mert szorította a cipője. Ronnie O’Sullivan a Fókusznak Budapesten adott interjút, amihez riporterünk egy pár 42-es cipővel a kezében kezdett neki. Részletek a videóban.
Fókusz

„Egy hajón éltem három hónapon át” – depresszióról, szülei szexboltjáról és trágyalapátolásról kérdeztük Ronnie O’Sullivan snooker-világbajnokot

Süle LászlóSüle László

2023. március 6. 15:48

Hanyag eleganciával, borostásan és kissé unott képpel érkezett budapesti sajtótájékoztatójára minden idők talán legjobb snookerjátékosa. A 47 éves Ronnie O’Sullivan később sem nagyon oldódott, perceken át magába görnyedve egy papírlapra rajzolt sok száz tintapöttyöt. Börtönviselt szülők, drogproblémák, depresszió – a multimilliomos sportoló élete már gyerekkorban sem volt szokványos, és ez máig nem változott. Öntörvényű zseni, aki nyolc évvel ezelőtt perceken át zokniban játszott egy világbajnoki meccsen, mert szorította a cipője. Ronnie O’Sullivan a Fókusznak Budapesten adott interjút, amihez riporterünk egy pár 42-es cipővel a kezében kezdett neki. Részletek a videóban.

Aki lemaradt a Magyar Snooker Gála keretében játszott mérkőzésekről, az a Sport 2 csatornán visszanézheti a sporteseményt hétfőn, kedden és szerdán késő délután, 5 és 8 óra között.

 

#Fókusz#Videó#Sport#snooker#ronnie o'sullivan#budapest#világbajnok

Címlapról ajánljuk