Fókusz

„Nincs azon semmit szégyellni, hogy valaki várandós és felvesz egy bikinit” – a 8 hónapos terhes Kustánczi Liának beszóltak a kommentelők, hogy túl sokat mutat magából

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2023. február 9. 18:42

A 8 hónapos terhes Kustánczi Liát érték támadások a legutóbbi várandós fotózása után. De ő akkor is büszke a pocakjára, és úgy gondolja, hogy attól még, hogy valaki babát vár, nem kell takargatnia magát. Sőt, Lia hamarosan újra fényképezőgép elé áll, és ezúttal merészebb képek készülnek majd róla.

 

Nincs azon semmit szégyellni, hogy valaki várandós és felvesz egy bikinit, ami ízléses, természetesen 

– vallja  Kustánczi Lia, aki nem is takargatta magát thaiföldi nyaralásán.

40 fok, pálmafák, hófehér homok és kristálytiszta tenger. Ilyen körülmények között nem nehéz kiegyensúlyozottnak lenni. Márpedig a várandós modell egy hónapon át élvezte a paradicsomi körülményeket.

„Nincs azon semmit szégyellni, hogy valaki várandós és felvesz egy bikinit” – a 8 hónapos terhes Kustánczi Liának beszóltak a kommentelők, hogy túl sokat mutat magából
Fotó: Instagram / Kustánczi Lia

 

Kisfiának tavasszal ad majd életet, de azt mondja, nem aggódott amiatt, hogy egy teljesen más kultúrában és higiénés körülmények közé utazott pihenni. Egyeztetett orvosával és úgy érzi mindenre felkészült. 

Követői előtt sem titkolta, milyen jól érzi magát a nyaraláson. Bikinis képeket is posztolt magáról. Mindegyiken jól látszott szépen gömbölyödő pocakja. 

Én nagyon büszke vagyok a pocakomra, nem rejtegetem azt, hogy narancsbőrös a lábam. Úgy gondolom, hogyha majd Beni világra jön, akkor természetesen ez visszaáll majd az edzések során. Én nagyon jól éreztem bikiniben is magam

– mondta Lia, aki korábbi kismama fotózását is megosztotta követőivel, akkor kapott hideget, meleget, Lia azonban nem foglalkozik a kritikákkal. Büszkén vállalja, hogy már 17 kiló szaladt fel rá, bár ez egy cseppet sem látszik rajta. És hamarosan újra fényképezőgép elé áll. Ezúttal is merészebb képek készülnek majd róla. 

#Fókusz#Videó#Bulvár#terhesség#fotózás#kustánczi lia#rtl

Címlapról ajánljuk