Fókusz

Megmutatjuk, hogy nézne ki a 65 éves Zámbó Jimmy

Barva ÁdámBarva Ádám

2023. január 20. 18:38

Zámbó Jimmy január 20-án lenne éppen 65 éves. Hogy nézne ki? Megtartotta volna a hosszú haját? Egy applikáció segítségével megmutatjuk, milyen lehetne az énekes most. És vajon még koncertezne? Vagy visszavonult volna? Fia szerint az biztos, hogy hatalmas bulival ünnepelné a szülinapját.

„Nos, én továbbra is szeretnék zenész maradni, nem török semmiféle televíziós személyiség, showman szerepére, nem is vágyom rá. Viszont, ha módomban áll, és úgy néz ki, hogy módomban lesz egy olyan műsort prezentálni a közönségnek, a közönségemnek, vagy akik még esetleg nem Jimmy-közönség, egy olyan műsort, egy olyan 120 perces esti blokkot elkészíteni, amiről az emberek azt mondják, hogy ez egy jó este volt, baromi jól éreztem magam".

Így beszélt terveiről Zámbó Jimmy 1999 novemberében. Karrierje azonban nem sokkal ez után tragikus véget ért, az énekes mindössze 42 évesen hunyt el. 43. születésnapja ünnep helyett a legszomorúbb évforduló lett a család és rajongói számára: ezen a napon temették el az énekest.

Legkisebb fia szerint, ha nem történik meg a tragédia, édesapja tovább építette volna életművét és az addigiaknál is nagyobb sikereket ért volna el.

Az énekes január 20-án lenne 65 éves és Adrián abban is biztos, hogy hatalmas ünneplés lenne, ha élne Jimmy.

Azt gondolom, hogy méltóképpen vonulna vissza ettől a szakmától. Minden lehetséges elismerést bezsebelt volna. A médiaszereplése szerintem elég nagy lenne, valószínűleg foglalkoztatná őt a média. Koncertezne ugyanúgy, élné az életét, velünk lenne rengeteget, imádna minket. Az ő életének egy nagyon szép lezárása lehetett volna. Szerintem ő egy teljesen más sorsot érdemelt volna

– emlékezett meg róla Adrián.

#Fókusz#Videó#zámbó jimmy#zoltán erika#A Király#Zámbó Adrián#rtl

Címlapról ajánljuk