Fókusz

L.L. Juniornál betelt a pohár: Kikérem magamnak, a saját reputációmat meg kell védenem!

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2023. január 16. 18:48

Bár megedzette az élet, L.L. Juniort is megviselték a Fekete Vonat-botrány kapcsán megjelent cikkek, kommentek. A rapper a Fókusznak most elmondta, mi igaz a felröppenő hírekből, és mi nem.

A válása is hatalmas port kavart, de talán nem akkorát, mint a Fekete Vonat év eleji nagykoncertje. 20 évvel a feloszlásuk után álltak újra együtt színpadra, és bár a buliról azt mondják, jól sikerült, másnap mégis az anyagiak miatt estek egymásnak a tagok. 

„Nem mondanám azt, hogy nem viselt meg ez a botrány, mert mindenkit megviselt körülöttünk, de azért ebben edzettebb vagyok, mint a Fekete Vonat-os társaim. Ugye akit a kisfia halálakor elkezdenek támadni, amikor ott sincs a helyszínen, annál edzettebb férfi vagy annál sérültebb ember nem nagyon lehet” – jelentette ki L.L. Junior.

Azt mondta, szomorúan konstatálta a bandáról megjelent híreket, és néhány hírportállal szemben pert is indít. 

Kikérem magamnak! A családomat, a munkatársaimat és a saját reputációmat is meg kell védenem, mert semmi közünk semmilyen rágalomhoz. Az ügyet jogi útra tereljük a jó hírnév megsértése miatt

– közölte.

L.L. Juniorról az a hír is járta, hogy hamarosan végleg elhagyja az országot, és Dominikára költözik. Pedig külföldön egy zenei projektbe kezd, egy bachata zenekarral magyar slágereket fognak előadni magyar turistáknak egy hajón. 

De azt mondja, szó nincs róla, hogy emiatt vagy a Fekete Vonat-botrány hatására végleg odaköltözne. Nem is tehetné meg, mivel ide köti a családja és az online marketinggel foglalkozó cég, aminek ő a vezetője. 

Azt is elárulta, hogy teljesen egyedül fog elutazni, ez lesz az ő El Caminója.

L.L. Junior a Fókusznak arról is beszélt, hogy a zenekar tagjainak ugyanolyan szerződésük volt, és nem érti, hogy „lettem én ebből kihozva promoterként vagy szervezőként, amikor ugyanolyan szereplője voltam az eseménynek”.

„Kikérem magamnak, hogy engem összemosnak bármilyen produkció szervezésével, bármilyen pénzügyi kompetenciával, hiszen nem láttam bele, és amikor ilyen nagy vita volt, úgy voltam vele, hogy nekem biztos nem kell az a pénz. Jó helyre szerettük volna adni, és azért ajánlottuk fel a Cseppkő utcai Gyermekotthonnak.” A rá eső rész ebből másfél millió forint volt, nyomatékosította a rapper.

L.L. Junior ugyanakkor biztos benne, hogy a Fekete Vonat most végleg feloszlott, mert a viták után a három zenész már biztosan nem tudna higgadtan együtt dolgozni. 

#Fókusz#Videó#Bulvár#l.l. junior#fekete vonat#aréna#koncert#jegyeladás#dominika

Címlapról ajánljuk