Fókusz

Nagy Melanie még egy köszönömöt sem kapott G.w.M.-től

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2023. január 12. 19:51

Az egyedülálló anya sokáig hallgatott a válás részleteiről. Megpróbálta kizárni a nyilvánosságot élete talán legfájdalmasabb időszakából. Most viszont, miután hivatalossá vált a válás, elmesélt néhány dolgot az ő igazságáról. A 40 milliós tartozást, amit ketten halmoztak fel G.w.M-mel, egyedül kell fizetnie, és úgy próbálja meg lefaragni az összeget, hogy próbál több lábon állni, több munkával sok pénzt keresni. A több munka azonban kevesebb időt jelent a gyerekekkel, amit nagyon bán.

A híresztelések szerint másfél milliós gyerektartást kap Nagy Melanie G.w.M-től, valójában azonban ennek az összegnek csak a negyedét – mondta el a Fókusznak a két gyermekével egyedül maradt fiatal nő, aki a válással ráadásul negyvenmilliós adósságot kapott a nyakába. Kislánya egy angol nyelvű magánóvodába jár, aminek a költsége elég borsos. Az apuka által utalt gyerektartásból még erre is futnia kell. Melanie azonban nem szeretné kivenni a gyermeküket ebből az oviból:

Az érzelmi biztonságon, a gondoskodáson és a minőségi együtt töltött időn túl a minőségi oktatás a legfontosabb, amit adhatok a gyerekeimnek.

Azt szeretné, hogyha a gyerekei beutazhatnák a világot, mert szerinte ez egy csodálatos lehetőség ahhoz, hogy felelősségteljes és szociálisan érzékeny emberek lehessenek.

A rá nehezedő terhekről és munkáról így vallott:

Nyilván másképp tudnám beosztani az időmet, ha nem nehezedne ennyi nyomás és anyagi teher a vállamra. Nem kellene ezer felé szakadni, meg ennyi munkát vállalni. De így sikerült megállapodni, ez van.

Minden nehézség ellenére viszont senkinek nem akar rosszat. Most már csak a gyermekeire szeretne koncentrálni.

Nekem a legfontosabb, hogy boldognak lássam a gyerekeket, hogy azt lássam, hogy kiegyensúlyozottan élnek és minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy ez így is lehet.

– fogalmazott Melanie.

 

#Fókusz#Videó#sztár#nagy melanie#varga márk#g.w.m#válás#részletek#gyerektartás

Címlapról ajánljuk