Profi szakemberek segítségével készültek focista szerepükre a Gólkirályság színészei az RTL új sorozatábanA szombaton induló Gólkirályság alapötlete, hogy mi lenne, ha egy képzeletbeli kisváros – Csember – focicsapatának élére mindenki meglepetésére egy nő (Lovas Rozi) kerülne, épp akkor, amikor életük lehetősége előtt állnak. A riportból az is kiderül, mennyire tudnak focizni azok a színészek, akik a Gólkirályságban szerepet kaptak.
Fókusz

Profi szakemberek segítségével készültek focista szerepükre a Gólkirályság színészei az RTL új sorozatában

Fehér IstvánFehér István

2023. január 4. 18:59

A szombaton induló Gólkirályság alapötlete, hogy mi lenne, ha egy képzeletbeli kisváros – Csember – focicsapatának élére mindenki meglepetésére egy nő (Lovas Rozi) kerülne, épp akkor, amikor életük lehetősége előtt állnak. A riportból az is kiderül, mennyire tudnak focizni azok a színészek, akik a Gólkirályságban szerepet kaptak.

Mohácsi Norbert, Pesák Ádám, Gombos Krisztián, Márfi Márk és a többiek felkészülését Mészöly Géza egykori válogatott labdarúgó irányította.

A mi kis focicsapatunk kezdőrúgást január 7-én láthatják az RTL-n, a Gólkirályság első részében, amiben az is kiderül, hogy milyen vicces csavarral lesz a Csember FC-nek női edzője.

#Fókusz#Videó#lovas rozi#Gólkirályság#rtl#foci#kapitány iván

Címlapról ajánljuk