Fókusz

„Ingyenélő senkiházi, sokat pofázol” – Czutor Zoli petárdázós posztjával kihúzta a gyufát a kutyásoknál

Török ÁdámTörök Ádám

2023. január 2. 18:23

Forrtak az indulatok Czutor Zoltán Facebook-oldalán. A zenész pénteken tette közzé karcos véleményét a szilveszteri petárdázással kapcsolatban. Azon húzta fel magát, hogy sok kutyatartó nyomdafestéket nem tűrő stílusban beszél a petárdázókról a közösségi médiában. Annyira bosszantja őt az ilyen stílus, mondta – hogy ő is, legszívesebben petárdázott volna. Ezután a kijelentés után szabadult el a pokol Facebook-oldalán

A zenész nem bánta meg provokáló posztját. Általában nem fogja vissza magát, ha a véleményéről van szó, így ahhoz is hozzászokott már, hogy élesen támadják érte. 

 

A posztra pár nap alatt több, mint kétezer komment érkezett, köztük több állatvédő szervezet is felhívta a figyelmet arra, hogy veszélyes petárdázásra buzdítani. Szilveszterkor ezeknek az alapítványoknak rengeteg munkájuk volt a petárdázásoktól megijedt és elszökött kutyák befogásával.

A Szurkolók az Állatokért nyílt levelet írt Czutornak, azt kérték tőle, keressen jobb szórakozást, mint az állatok elleni uszítást. Kapin Richárd állatvédő azt mondta, szívesen beszélgetne nyugodt körülmények között Czutorral, hogy megmagyarázhassák neki, miért gondolják károsnak a posztját. Hogy létrejön-e ez a találkozó, még bizonytalan, de a zenész nem vette le posztját. Viszont egy másik állatvédő szervezetnek megosztotta a bejegyzését.

Azt mondta, az, hogy milyen kommentek érkeztek az oldalára, jó látlelete annak, milyen a magyar emberek mentális állapota 2023-ban.

 

#Fókusz#czutor zoli#balhé#rtl#Bulvár

Címlapról ajánljuk