Ismét hatalmas sikerrel zárult az RTL és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közös adománygyűjtése Az RTL Magyarország 10 millió forintos támogatásával összesen 49 millió forint gyűlt össze a Fókusz december 23-i különkiadása segítségével. Ennyi gyűlt össze a péntek esti adás végéig, de a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet továbbra is várja az adományokat.
Fókusz

Ismét hatalmas sikerrel zárult az RTL és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közös adománygyűjtése 

rtl.hurtl.hu

2022. december 23. 19:43

Az RTL Magyarország 10 millió forintos támogatásával összesen 49 millió forint gyűlt össze a Fókusz december 23-i különkiadása segítségével. Ennyi gyűlt össze a péntek esti adás végéig, de a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet továbbra is várja az adományokat. 

 

Példátlan összefogás eredményeként 49 millió forintnyi adomány gyűlt össze az RTL Magyarország és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtésében.

Az évek óta sikeres együttműködés idén a Fókusz december 23-i adásának segítségével valósult meg. Az idei adománygyűjtési akció során a segélyszervezet adatai alapján a Fókusz élő adása alatti hívásokból és sms-ekből 39 millió forint érkezett a 1353-as adományvonalra, ehhez további 10 millió forintot tett hozzá az RTL Magyarország. Segíteni azonban továbbra is lehet, ugyanis az adományvonal mindig él: 

hívják a 1353-at, és támogassák 250 forinttal a segélyszervezet munkáját.

 

#Fókusz#Videó#adománygyűjtő különkiadás#magyar ökumenikus segélyszervezet#összefogás#RTL Magyarország#1353#vállalati

Címlapról ajánljuk