Fókusz

Reggel 8 és délután 4 óra között minden másodpercét megtervezi – így telik Tomán Szabina egy napja

Lukács GabriellaLukács Gabriella

2022. december 9. 19:55

Hamarabb kel, mint a nap és később fekszik, mint a legtöbben. Nem találós kérdés, sokkal inkább egy remek példa, hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt családanyaként, feleségként és sikeres vállalkozóként. Tomán Szabina megmutatja, hogyan telik egy napja és elmeséli, hogy mire a legbüszkébb.

Szerető feleség és gondos édesanya, közben modellből lett vállalkozó, aki sikeres üzletasszonyként most már a cápa titulust is magáénak tudhatja. Sokan kíváncsiak a titkára. Tomán Szabinát kísértük el egy napjára.

A Cápák között üzletasszonya minden napja hajnali sporttal indul, majd reggel 8 és délután 4 között minden perce be van osztva.  Azt mondja, 2015-ben egy aranykorszakban alapított céget, ma azonban már sokkal nagyobb kihívásokkal – egy gazdasági válsággal – kell szembenézniük a vállalkozóknak.

Amiben most élünk, az egy erősebb hatás, mert, hogy nem csak gazdaságilag, hanem érzelmileg is nagyon megérinti az embereket. Ebben az időszakban kicsi, apró lépéseket kell tenni ahhoz, hogy a nagy vágy, álom beteljesüljön. Mert nem tudunk tervezni, most már nincs az, hogy 3-5 éves terv. Nézzük meg ezt az első évet. Nézzük meg ezt a 2023-as első negyedévet. Folyamatosan apró lépésekre bontom én is a cég döntéseit

  – mesélte Szabina az előtte álló kihívásokról.

 

#Fókusz#Videó#tomán szabina#Cápák között#vállalkozó#rtl#édesanya

Címlapról ajánljuk