Fókusz

Egy baba itt, egy válás ott – idén ezek a híresség szakítottak, estek szerelembe, vagy lett babájuk

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2022. december 5. 18:46

Ez az év sem telhetett el sztárszerelmek, -válások és sztárbabák születése nélkül. Az AP hírügynökség összeállította azon külföldi sztárok listáját, akikkel idén ilyen jelentőségteljes esemény történt.

A legnagyobb szenzációt talán Jennifer Lopez és Ben Affleck újra eljegyzése okozta áprilisban. A már 20 évvel ezelőtt jegyben járó párnak akkor elváltak az útjaik, most azonban nem halogatták a menyegzőt. Az 50 éves Ben és 53 éves J.Lo már néhány hónappal az eljegyzésük után kimondták a boldogító igent.

Kourtney Kardashian reality sztár és a Blink 182 dobosa, Travis Barker is összeházasodott az olasz riviérán májusban. Rita Ora és színész rendező párja egy intim ceremónián keltek egybe Londonban. Ahogy Kirsten Dunst and Jesse Plemons is meglépték, miután már két fiúk is született.

2022-ben is csak úgy potyogtak a sztárbébik. Rihanna egy kisfiúnak adott életet májusban. Párjával azonban a pletykák szerint már nem voltak együtt gyermekük születésekor, amihez hozzájárulhatott, hogy a rapper édesapát még áprilisban letartóztatták egy hollywoodi lövöldözés miatt.

Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő és műkereskedő férje első gyermeküknek, egy kisfiúnak örülhettek az idén. Rebel Wilson szintén első babájának, egy kislánynak adott életet.

Második közös gyereke született viszont több sztárpárnak is, Rosie Huntington-Whiteley modellnek és Jason Stathamnek, ugyanígy Kylie Jenner és Travis Scott rappernek is, de Chris Prattnek és feleségének Katherine Schwarzenegger is kétszeres szülők.

Válásokban is bővelkedett az idei év. Kim Kardashian és Kanye West bíróságon kívül megállapodott a gyerekek közös felügyeletében, és a 200 ezer dolláros (78 millió forintos) gyerektartásban. Négy gyerekük 3 és 9 év közötti. 13 év együttélés után Tom Brady és Gisele Bündchen is pontott tett házaságuk végére. A 76 éves Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin Stallone 25 évnyi házasság után adta be a válókeresetet. Emily Ratajkowski modell négy év házasság után válik. Júniusban Shakira és Gerard Piqué is bejelentették válásukat. Jason Momoa és felesége Lisa Bonet pedig 16 év után jutott el a válásig.

#Fókusz#Videó#Külföld#sztárok#válás#baba

Címlapról ajánljuk