„Mindenki őrizze meg ezt az idilli pillanatot, így nem látjuk soha többet a hálót” – Puskás Peti megmutatta az új ValóVilág villátBár már zöld a jelzőlámpa a villa bejáratának ajtaján, vasárnap estig még várni kell, hogy újra benépesüljön a luxusbörtön. Egy valaki azonban már beléphetett a villalakók leendő otthonába. A ValóVilág egyik műsorvezetője, Puskás Peti most idegenvezetőként kalauzol körbe mindenkit a megújult villában, ahol az RTL új arculata is visszaköszön és hűen tükrözi a szlogent, miszerint annyi szín belefér.
Fókusz

„Mindenki őrizze meg ezt az idilli pillanatot, így nem látjuk soha többet a hálót” – Puskás Peti megmutatta az új ValóVilág villát

Forgó ViktorForgó Viktor

2022. november 17. 18:54

Bár már zöld a jelzőlámpa a villa bejáratának ajtaján, vasárnap estig még várni kell, hogy újra benépesüljön a luxusbörtön. Egy valaki azonban már beléphetett a villalakók leendő otthonába. A ValóVilág egyik műsorvezetője, Puskás Peti most idegenvezetőként kalauzol körbe mindenkit a megújult villában, ahol az RTL új arculata is visszaköszön és hűen tükrözi a szlogent, miszerint annyi szín belefér.

#Fókusz#Videó#puskás-dallos peti#ValóVilág#rtl#villa#schumacher vanda#kamarás norbi

Címlapról ajánljuk