Fókusz

Boros Marci megmutatta barátnőjét, Helfy Alexa kiborult, és faképnél hagyta a stábot – az X-Faktor színfalai mögött jártunk

Hubai AntalHubai Antal

2022. november 2. 19:04

Mihályfi Luca édesapja versenyt futott az idővel, miután színházi előadása után sietett az X-Faktor stúdiójába. Bodrogi Enikő édesanyja pedig már előre megvette az összes élő show-ra a repülőjegyet. Helfy Alexa a színfalak mögött sírt, Boros Marci pedig párjával ölelkezett. Íme az X-Faktor második élő show-jának legizgalmasabb színfalak mögötti pillanatai.

Szombat este, amíg az édesapa, Mihályfi Balázs a Karinthy Színházban játszott a Kulcskeresők című darabban, addig lánya az X-Faktor stúdiójában készült az élő show-ra. 

„Általában ez egész pici koromban így volt, hogy este dolgoztak nálunk a szüleim, így a nem normális dolgok voltak a megszokottak. Általában mindenki reggel nyolctól délután négyig dolgozik, de apáéknál ez máshogy volt: mindig éjfél körül ért haza, és bejött jóéjtpuszit adni” – mondta Luca a Fókusznak. Az X-Faktor versenyzője úgy nőtt fel, hogy hozzászokott édesapja esti távollétéhez, mindkettőjük örömére azonban szombaton már ötkor elkezdődött  a színházi előadás, így sikerült élőben látnia Lucát énekelni a színpadon. 

Most látom először élőben énekelni, de miután eddig csak a fürdőszobában hallgathattam, ez most biztos frenetikus élmény lesz

– mondta a büszke apa Luca előadása előtt. A produkció annyira lebilincselőre sikerült, hogy a szülők állva tapsolták meg a lányukat

Eljött a második élő show-ra Puskás Peti mentorhelyettese, Áron is, aki még a válogatások idején segítette az ítészt. Herceg Erika ezen a hétvégén sem hazudtolta meg magát: latexöltözéke mellé egy fegyelmezőpálcát is kapott stylistjától.  

Én imádom az ilyen cuccokat

 – lelkendezett Erika, akinek a múlt heti szerkója sem volt semmi: akkor mindenki azt találgatta, vajon volt-e bugyi a rózsaszín, magasan felsliccelt estélyi alatt.

Helfy Alexa ismét egy nagyívű dallal készült a hétre, a mentorok azonban úgy döntöttek, hogy most nem kaphat széket. Az esztergomi lány a színfalak mögött kiborult, és sírni kezdett, és még a Fókusz stábját is faképnél hagyta.

Boros Marci múlt héten a szüleit, most pedig kedvesét lepte meg egy dallal. A szerelmi vallomás közben annyira izgult, hogy szöveget és ritmust is tévesztett. Reklámszünetben elkísértük a párjához, aki azonnal a nyakába ugrott, és percekig csak ölelték egymást.

Legelőször még nyáron találkoztunk, azt nem fogom elfelejteni. Aztán a következő találkozó szeptember vége fele történt. És az nagyon jól sült el, azóta folyamatosan beszélünk és találkozunk napi szinten. 

– a színfalak mögött az is kiderült, hogy Marci barátnőjét Villőnek hívják, és nagyon meghatotta az énekes produkciója, büszke szerelmére.

Azt már biztosan kijelenthetjük, hogy Herceg Erika a magyar X-Faktor történetének legeredményesebb új mentora, hiszen amíg zsűritársainak már csak egy-egy énekese van versenyben, ő még nem veszített el senkit. Most hétvégén pedig már nem lesznek biztos továbbjutást jelentő székek, így már minden a nézőkön múlik.  

#Fókusz#Videó#X-Faktor#boros marci#helfy alexa#mihályfi luca#Bodrogi Enikő#párkapcsolat#mihályfi győző

Címlapról ajánljuk