Fókusz

Alig kezdte el a játékot a dzsungelben a Bokorember, máris fel kellett adnia

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2022. október 24. 20:21

Lelepleződött a Bokorember, és rosszulléte miatt már másnap elhagyta a tábort, feladva a játékot. Pénteken derült ki, hogy a leveles ágak Zámbó Krisztiánt rejtik. Akkor még tartott attól, hogy csínytevései miatt haragszanak rá a többiek. Sikerült inkognitóban maradnia, még otthon sem sejtették, hogy Kolumbiába készül. Csak Zsuzsika tudta, mi lesz a szerepe valójában. És őt volt a legnehezebb otthon hagynia.

A jelmez nagyon jópofa dolog, viszont a klíma benne az kész. Ömlött rólam a víz, nagyon nehéz volt látni benne, csínytevéseket elkövetni, főleg hogy még a lelkiismeretemmel is meg kellett küzdenem

– idézte fel Krisztián.

Miután kiderült, hogy kit rejt a jelmez, Krisztiánnak kemény bátorságpróbán kellett túlesnie. Végül 5 pizzát nyert társainak, amivel azonnal belopta magát a többiek szívébe.

A pizzaest végére azonban Krisztián váratlanul rosszul lett, sürgős orvosi ellátást kapott, majd már saját lábán hagyta el a tábort, ahonnan kórházba vitték. Bár a vizsgálatok után kiengedték, felelős döntést hozott, és feladta a játékot. 

Közben a vasárnapi élő adásban derült ki, hogy elsőként Tallós Ritának kell hazamennie a játékból.

Alig kezdte el a játékot a dzsungelben a Bokorember, máris fel kellett adnia
Tallós Rita a Celeb vagyok első kiesője. Fotó: RTL FÓkusz

 

 A színésznő nagyot küzdött a játékokon, de úgy tűnik társai és a nézők szívébe sem sikerült igazán belopnia magát. Sokként érte a kiesés.

 

#Fókusz#Videó#celeb vagyok ments ki innen#rtl#bokorember#zámbó krisztián

Címlapról ajánljuk