Fókusz

Kiss Péternek az fáj a legjobban, hogy nem tudott bizonyítani Détár Enikőnek

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2022. szeptember 20. 19:45

A Nyerő Páros történetében nem történt még hasonló. Alig hogy elkezdődött a játék, a verseny a párok között, Détár Enikőéknek már az első napon fel kellett adniuk. Kudarcként élték ezt meg, pedig orvosi tanáccsal, szakvélemény után léptek vissza. 

Détár Enikő és tíz évvel fiatalabb párja, Péter is beköltözött a Nyerő Páros első adásában a villába. A férfi sokat készült a műsorra, 15 kilót fogyott, azonban rögtön az első nap fel kellett adniuk a versenyt. Erre a műsor történetében még soha nem volt példa.

Kiss Péternek az fáj a legjobban, hogy nem tudott bizonyítani Détár Enikőnek
Détár Enikőnek és Kiss Péternek már rögtön a játék elején fel kellett adniuk a Nyerő Párost. Fotó: RTL Fókusz

A játék előtti tétrakáson még nem látszott, hogy baj van. Péter tette fel az összeget, amivel arra fogadott, hogyan fognak teljesíteni az első játékban. Erre a játékra azonban már nem jutottak el, azonnal kórházba kellett szállítani a férfit. Péternek egy rossz mozdulat miatt kifordult a köldöksérve.

A férfinak évek óta nem okozott gondot a sérve. Most azonban kiderült, hogy nem úszhatja meg a műtétet. Saját felelősségre hagyhatta el a kórházat, hogy bemehessenek elköszönni a villatársaiktól. Egy hajszálon múlt, hogy nem kellett azonnal, csak másnap megműteni. Az operáció után rehabilitáció várt rá, néhány héttel a történtek után találkoztunk velük a közös otthonukban. Enikő azt mesélte, veszteségnek élte meg, hogy idő előtt fel kellett adniuk a játékot.

Egyfelől sajnáltam, mert ez igenis egy veszteség és egy kudarc és mind a kettőnké, mivel ez egy páros játék. Bennem az is megfogalmazódott, hogy én még tolnám, és ha nem kell azonnal műteni, akkor legyünk mi a legügyetlenebbek, de aztán be kellett látnom, hogy ez egy olyan fölösleges kockázat lenne, hogy nem ér ennyit

– mondta a színésznő. Péter pedig azt sajnálta a legjobban, hogy nem bizonyíthatott kedvesének.

 

#Fókusz#Videó#Nyerő Páros#détár enikő#kiss péter#műtét#rtl

Címlapról ajánljuk