Boros Marcell már négyévesen magányosan érezte magát, Mihályfi Luca rekedt hangjára pedig már gyerekkorában rácsodálkoztak – otthonukban látogattuk meg az X-Faktor felfedezettjeitAz X-Faktor történetének egyik legmegdöbbentőbb és legmeghatóbb produkcióját láthatták a tévénézők, Boros Marcell produkciója után néma csend lett a stúdióban. A 17 éves fiút évekig bántalmazták az iskolában. Marcell otthonában fogadta a Fókusz stábját, és elmesélte, hogy már négyévesen magányosan érezte magát. A szombati válogatón a Keresztanyu egyik főszereplőjének lánya, Mihályfi Luca is megcsillogtatta az énektudását, vele is beszélgettünk. Kiderült, rekedt hangjára már ötévesen rácsodálkoztak.
Fókusz

Boros Marcell már négyévesen magányosan érezte magát, Mihályfi Luca rekedt hangjára pedig már gyerekkorában rácsodálkoztak – otthonukban látogattuk meg az X-Faktor felfedezettjeit

Hubai AntalHubai Antal

2022. szeptember 12. 19:56

Az X-Faktor történetének egyik legmegdöbbentőbb és legmeghatóbb produkcióját láthatták a tévénézők, Boros Marcell produkciója után néma csend lett a stúdióban. A 17 éves fiút évekig bántalmazták az iskolában. Marcell otthonában fogadta a Fókusz stábját, és elmesélte, hogy már négyévesen magányosan érezte magát. A szombati válogatón a Keresztanyu egyik főszereplőjének lánya, Mihályfi Luca is megcsillogtatta az énektudását, vele is beszélgettünk. Kiderült, rekedt hangjára már ötévesen rácsodálkoztak.

#Fókusz#Videó#Bulvár#X-Faktor#boros marcell#mihályfi luca#énekes#tehetség#iskolai bántalmazás

Címlapról ajánljuk