Fókusz

Kockázatos a szerelem rózsaszín ködében gyereket vállalni a szakértő szerint – vajon Kulcsár Edináéknak sikerül bebizonyítaniuk az ellenkezőjét?

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. augusztus 24. 19:51

Egy hónappal megismerkedésük után már babát is várt Mérai Kata. A színésznő rekorder, de a táncos Karsai Zita vagy Nádai Anikó is hamar várandós lett. Ahogy Kulcsár Edina is, pedig év elején még a férjével való szakítástól volt hangos a sajtó. A szakértő szerint nagy kockázat a szerelem rózsaszín ködében gyorsan gyereket vállalni. A többségnek nem is sikerül megőrizni a párkapcsolatát. Miért van ez így? – erre is keressük a választ a Fókusz riportjában.

Folytatódik a Kulcsár-G.w.M sorozat: olyannyira összemelegedett az egykori szépségkirálynő és a rapper, hogy bejelentették, első közös gyermeküket várják. Mindössze nyolc hónappal azután, hogy összejöttek. 

A babáról egyelőre keveset tudni, Edina még azt sem érti teljesen, hogyan jöhetett össze a fogamzásgátló tabletta mellett.

Nem csak náluk jött korán a gyermekáldás: több sztármami számolt már be arról, hogy a vártnál hamarabb esett teherbe. Mérai Kata a csúcstartó a témában. Párjával egy hónapja ismerték egymást, amikor pozitív lett a tesztje.

Elég hirtelenül és ad hoc éltem az életemet. És akkor egyszer csak ő belecsöppent, de ez így jó, ahogy van

– mondta a színésznő a Fókusznak.  

Karsai Zita táncművész januárban ismerkedett meg a párjával, augusztusban pedig már teherbe is esett. Régi vágya volt egy gyermek, azt sem tartotta kizártnak, hogy örökbe fogadjanak egy picit.

Kockázatos a szerelem rózsaszín ködében gyereket vállalni a szakértő szerint – vajon Kulcsár Edináéknak sikerül bebizonyítaniuk az ellenkezőjét?
Karsai Zita, kislánya és az apuka

 2021 májusában megszületett Lili baba és ha hihetünk Zita Instagram-oldalának, bevált a receptje: hiába ismerték egymást rövid ideje, kapcsolatuk megérett a gyermekáldásra. 

Év elején a rajongók még alig ocsúdtak fel a romantikus lánykérés hallatán, máris újabb örömhírrel robbantottak lájkbombát Nádai Anikóék. Alig egy évvel megismerkedésük után, legnagyobb meglepetésükre megfogant kisbabájuk. 

Kockázatos a szerelem rózsaszín ködében gyereket vállalni a szakértő szerint – vajon Kulcsár Edináéknak sikerül bebizonyítaniuk az ellenkezőjét?
Hajmásy Péter és Nádai Anikó

Azóta megszületett kisfiuk, Hajmásy Alex és láthatóan nagyon boldogok. Még annak ellenére is, hogy a csöppség miatt sokat éjszakáznak. Anikó jól érezte, Hagyma bármire képes, ha kell a szagelszívó mellett állni órákig, amikor gyermeküket az konyhai gép hangja nyugtatja meg. Úgy tűnik, ők is szerencsések, kisfiuk érkezése nem rontott kapcsolatukon.

A család boldogságáról az édesapa Hajmásy Péter a Reggeliben is beszámolt:


A szakember szerint azonban a korai babavállalás megtépázhatja a párkapcsolatot: a szexuálpszichológus azt mondja, 83 százalék a megcsalási ráta Európában, ami a terhesség utolsó trimeszterétől a baba születése utáni első másfél évre tehető. Ez a huszonegy hónapos időszak nagyon kritikus, fontos tehát, hogy a párok őszinték legyenek egymással. Sok-sok önismeret szükséges ahhoz, hogy olyan párt válasszunk magunk mellé, akivel akkor is együtt képzeljük el a jövőt, amikor felszállt a rózsaszín köd. 

#Fókusz#Videó#Bulvár#kulcsár edina#gwm#mérai kata#karsai zita#gyerekvállalás

Címlapról ajánljuk