Fókusz

„Maga a csoda, hogy életben maradtam!” – Béres Anett csak a Fókusznak adott interjút, miután hazaengedték a kórházból

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2022. augusztus 5. 19:45

A jobb lábát és a csigolyáját is meg kellett műteni Béres Anettnek, aki három héttel ezelőtt egy úgynevezett ayhuasca szertartáson vett részt. A ValóVilág korábbi szereplője bepánikolhatott a tudatmódosító szertől, végül ruhák nélkül találtak rá egy szőlőültetvényen, borzasztó állapotban. Anettet három hét után, csütörtökön engedték ki a kórházból. Csak a  Fókusz riporterének mondta el, most hogy érzi magát. 

Három hete az egész országot megrázta a hír, hogy Béres Anett egy spirituális szertartás után eltűnt, majd hosszú órákkal később törött csontokkal a földön fekve találtak rá. A szertartáson az egykor ValóVilág szereplő legjobb barátnője, Sáfrány Emese is részt vett:

„Az emberek teljesen félreértik, hogy mi miért vettünk részt ezen, és nem értik, hogy valójában két kétségbeesett lány ment oda, aki szerette volna az életét megoldani. Lehet, hogy rossz módszert választottunk erre” – mesélte a baleset után a Fókusznak Emese, aki rengeteg támadást kapott az eset után: egyrészt azért, mert Anett eltűnt mellőle, másrészt pedig azért, mert nem értették az emberek, hogy édesanyaként miért jár szeánszokra. 

A barátnők csupán spirituális megtisztulást vártak az ayhauasca szeánsztól. Nem sejtették, hogy mennyire kiszámíthatatlan és veszélyes szert fogyasztottak a szertartás közben.

Olyan volt, mint egy horrorfilm, végig az járt a fejemben, hogy én láttam őt utoljára 

mesélte a Fókusznak Emese, aki végig tartotta barátnőjében a lelket, ameddig Anett kórházban volt. A nőt három hétig ápolták a kórházban, csütörtökön engedték ki, és csak a Fókusznak mondta el, hogyan is érzi magát a történtek után:

Abból áll egy napom, hogy 10 percenként megköszönöm a jóistennek, hogy élek. Mert tényleg nem csodával határos, ami történt velem, hanem maga a csoda, hogy én életben maradtam. 

A ValóVilágból ismerté vált celeb arról is beszélt, hogy csak profi orvosainak köszönheti, hogy egyáltalán járóképes maradt.

Anett még nem tudja teljesen ellátni magát, ezért szülei házában lábadozik.

„Jól vagyok, de még azért nem vagyok a topon. De már itthon vagyok, itthon vagyok anyukámnál. Mondtam anyunak, hogy most újra én vagyok a kislánya, mert hogy ő gondoskodik rólam” – mondta meghatódva Anett, aki egyelőre segítség nélkül még nem tud mozogni, ezért jól jön a szülői segítség. 

Hál' Istennek nem lettem nyomorék

 – mondta Anett, akinek a jobb lábát és csigolyáját már meg is műtötték, miután a tudatmódosító szer hatása alatt menekülni kezdett, és végül egy magasabb pontról a mélybe vetette magát.

„Csigolyacsont műtétem miatt van rajtam egy rögzítő, ezt még pár hétig hordanom kel, igazából attól még mozogni tudok, persze a szokottnál merevebben” – mondta Anett, aki a merevítők miatt nagy kilengéseket, fordulásokat még nem csinálhat. A műtött lábát még hat hétig nem terhelheti, ezért csak járókerettel tud mozogni. Anett nagyon bizakodó a jövőt illetően ugyanis orvosai szerint idővel teljesen felépülhet sérüléseiből.

Hatalmas változáson ment át lelkileg a baleset óta: kiderült, kik az igazi barátai és az is, hogy a családjára bármikor számíthat.

Anett azt mondja, hamarosan eljön az idő, hogy a Fókusz kamerái előtt mindenről beszámoljon, arról is, mi történt valójában azon az estén, csak még egy kis időre van szüksége.

„Köszönöm, hogy ilyen sokan kíváncsiak arra, mi van velem, úgyhogy mindenképpen őszintén el fogom mesélni, mi történt velem. De ehhez szeretnék még egy kis időt kérni.”

 

#Fókusz#Bulvár#béres anett#teaszeánsz#hazaengedték#Videó#interjú

Címlapról ajánljuk