Fókusz

„Én is meghalhattam volna” – Blága Tünde szeme láttára nyelte el a tenger a szerelmét, a szépségkirálynő először mesélt az életét megváltoztató tragédiáról

Kecsmár AlexandraKecsmár Alexandra

2022. augusztus 2. 20:10

Első látásra sokan azt gondolhatják, hogy mindene megvan: Blága Tünde rengeteget utazik, szép és céltudatos. Eddig azonban még soha nem mesélt arról a lelki teherről, amivel már másfél éve él együtt. A szépségkirálynő a Fókusznak adott exkluzív interjúban mesélt először arról, hogyan vesztette el egykori szerelmét egyik pillanatról a másikra.

Az erdélyi származású Blága Tünde még csak 26 éves, de már több szépségversenyt is megnyert. Egy kis faluból származik, és már gyerekként arról álmodozott, hogy egyszer majd koronával a fején fog a színpadon állni. Erdélyi lányként képviselhette Romániát és Magyarországot is, legutóbbi versenyén több mint negyven lány közül választották őt a legszebbnek.

Élete első szépségversenyén, Marosvásárhelyen harmadik helyezett lett, ezután pedig sorra nyerte a koronákat. Ő lett Erdély arca, majd a Miss Earth Hungary címet is megszerezte. 2017-ben Ázsiában egy modelliskolában tanulta meg az alapokat, például a színpadi járást, de azt mondja, sokkal inkább az alázat és a jó kisugárzás a győzelem titka. 2019-ben a Miss Earth világversenyre egészen a Fülöp-szigetekig utazott, ahol egy hónapot töltött el.

„Én is meghalhattam volna” – Blága Tünde szeme láttára nyelte el a tenger a szerelmét, a szépségkirálynő először mesélt az életét megváltoztató tragédiáról

Sikerei alapján sokan gondolhatják, hogy Blága Tündének mindene megvan, pedig valójában nem így van. 

2020. december 29-én teljesen megváltozott az élete, ekkor egykori szerelmét a szeme láttára vesztette el. Épp Tenerifén nyaraltak, hogy megünnepeljék az újévet, amikor a tengerparton állva a férfit elsodorta a hullám.

„Folyamatosan gyötörtek az álmok, ha lehunytam a szemem, akkor minden lejátszódott előttem, mert én ott voltam, a szemem láttára történt. Én is meghalhattam volna…” – mondta. Megjegyezte, hálás lehet azért, hogy életben maradt, és a családjának nem kell azt átélnie, amit neki akkor abban a pillanatban.

Ebben az időszakban családja adta neki a legtöbb erőt. Sokáig választ keresett a tragédiára, majd idővel megtanult együtt élni vele.

Nagyon mélyen voltam, kerestem az utam, nem találtam a vigasztalást. Abban a pillanatban, amikor az emberrel egy ilyen történik, mindig mindent negatívan lát, én meg alapvetően egy pozitív személy vagyok, viszont idő kellett ahhoz, hogy összeszedjem magam, és rájöjjek arra, hogy ezen tényleg nem tudok változtatni, és el kell fogadnom. Az élet megy tovább, valamiért nekem a jóisten ezt az életet szánta

– fogalmazott Blága Tünde.

Olasz párjával közel egy éve voltak együtt. Életvidám emberként mesél róla, aki mindig a tenyerén hordozta.

Mi tényleg együtt terveztünk. Nagyon rossz érzés, amikor az ember elképzeli az életét maga előtt, és ez egyik pillanatról a másikra megszűnik létezni

– osztotta meg a szépségkirálynő. A tragédia óta nem volt nyitott új férfiak társaságára, három hónapja kezdi azt érezni, hogy nyitna új emberek felé, „de nem volt egyszerű”.

Ahogy a szépségiparba sem vágyott vissza. Barátai unszolására jelentkezett egy versenyre, amit 2021 nyarán meg is nyert, 43 lány közül a korona az ő fejére került.

„Én is meghalhattam volna” – Blága Tünde szeme láttára nyelte el a tenger a szerelmét, a szépségkirálynő először mesélt az életét megváltoztató tragédiáról

„Nem az volt bennem, hogy én ezt meg szeretném nyerni. Az volt, hogy csak egy kicsit lelkileg feltöltődjek, emberek között legyek, új lányokat ismerjek meg, és egy kicsit kirázódjak abból, amiben voltam” – mondta Blága Tünde, akinek rengeteg terve van, most épp egy motivációs könyvet ír. Úgy érzi, ismét tele van energiával, amit a munkába fektet.  

#Fókusz#Bulvár#blága tünde#szépségkirálynő#haláleset#tragédia#tenerife#veszteség#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk