Fókusz

„Nem baj, ha már egy kicsit szottyadt, a szíve legyen tiszta, és ne legyen büdös a szája” – élete szerelmét keresi MC Hawer

Forgó ViktorForgó Viktor

2022. július 19. 20:44

MC Hawer 40 évvel ezelőtti, tiniszerelmét keresi, de azt is elmondta, milyen hölgyeknek lehet esélye nála, ha őt mégse találná meg.

Koczka Géza, vagy ahogy mindenki ismeri, MC Hawer mindennél jobban szeretné, ha újra rátalálna a szerelem. Legutóbbi szakítása óta a magányt nosztalgiával próbálja enyhíteni, így egyre gyakrabban eszébe jut az a bizonyos Ágnes nevű hölgy, akivel még 1982-ben, Balatonon találkozott.

Igazi nyári, tiniszerelem volt. A kapcsolat 8 hónapig tartott, és úgy érzi valamit elronthatott, ami miatt vége lett. Első sorban ezt szeretné megbeszélni és 40 év után újra találkozni vele. De persze azt sem zárja ki, hogy újra lángra lobbanjon az akkori tini szerelem. 

MC Hawer 4 évvel ezelőtt még a szingliségről énekelt és arról, hogy jól el van egyedül. Pár hónappal később aztán egy menő verdából szállt ki egy csinos, és nála jóval fiatalabb hölggyel. A korkülönbség éppen 33 év volt. Szívét egy alig 20 éves lány rabolta el akkor.

A mulatós sztárnak gyakran voltak jóval fiatalabb barátnői, pedig nem ő akarta így, azt mondja, ez dobta a gép.

Én nem is akarnék már olyan fiatal lányt, mert azért ott van egyfajta megfelelési kényszer, egyfajta teljesítménykényszer, és ezeket én már 57 évesen nem nagyon akarom megélni

– mondta Géza, aki azt is elárulta, milyen hölgyeket látna szívesen, ha Ágnest mégsem találja meg:

Keresnék viszonylag korban hozzám illő nőt, tehát maximum 10 évvel legyen fiatalabb, mint én. Legyen kicsit bolondos, bohókás, életvidám, szeressen utazni, szeressen élni, élvezze az életet, ne legyen piás, mert amióta nem iszom, nem bírom az alkoholistákat. Olyat keresek, aki a korát meghazudtolóan jól néz ki, nem érdekel, ha már egy kicsit szottyadt, nem ez a fontos. A szíve legyen tiszta, legyen ápolt, legyen normális fogsora, ne legyen büdös a szája, olyan dolgok, amik szerintem természetesek.

 

#Fókusz#Bulvár#mc hawer#rtl#ma

Címlapról ajánljuk