Fókusz

Exkluzív felvételek Dobó Ági és Kis Csaba lagzijáról, amit kétszer halasztottak el, de most, 12 együtt töltött év után végre megtartották

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2022. július 11. 20:37

Tizenkét együtt töltött év után megtartották Dobó Ági és Kis Csaba álomba illő esküvőjét. A boldogító igent novemberben, szűk családi körben, polgári szertartáson mondták ki, a lakodalmat pedig a koronavírus miatt már kétszer elhalasztották. Eredetileg téli esküvőt szerettek volna, végül úgy alakult, hogy Csabi 45. születésnapján, július 10-én, vasárnap tartották meg a bulit, ahol egyedül a Fókusz forgathatott.

Dobó Ági a Fókusznak azt mesélt, bár úgy gondolta, hogy a nagy napon már nem fog sírni, nem sikerült tartania magát.

A készülődés minden fázisánál elsírtam egy picit magam, pedig azt mondtam a barátnőimnek, hogy a lánybúcsúmon annyit sírtam, hogy kisírtam magam egy évre. Aztán mégis sírtam, ahogy a hajam készen lett, ahogy anyukám felöltöztetett, ahogy megkaptam az utolsó fejdíszt, meg a gyerekek bekísértek Csabihoz, hát mindegyik pillanat nagyon-nagyon szívszorító.


Ági az esküvő előtt koronavírusos volt, ezért nagyon aggódtak, hogy meggyógyuljon a lagzira, hiszen kétszer már el kellett napolniuk az eseményt.

Végre eljött a mi nagy napunk is, ami azért sok megpróbáltatást megelőzött azt gondolom, ugye kétszer eltoltuk az esküvőt

– mondta Kiss Csaba.

Végül szerencsére minden a legnagyobb rendben ment. Körülbelül 70 vendég társaságában ünnepelték fogadalmuk megerősítését, amit egy fergeteges buli követett.

#Fókusz#Bulvár#esküvő#dobó ági#kiss csaba#lagzi#ünnep

Címlapról ajánljuk