Fókusz

Timmy Trumpet és Alesso fellépésén a föld is rengett Zamárdiban

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2022. július 4. 19:20

Napozás, bulizás, a sztár DJ-k krémje és akkora partik, hogy többször még a föld is beleremegett: így zajlott a vasárnap reggel véget ért Balaton Sound, a fesztivál, amely két év után tért vissza Zamárdiba. Az utolsó két nap is tartogatott világhírű fellépőket, közülük Timmy Trumpet és Alesso interjút adott a Fókusznak.

A Balaton Soundot tizennegyedszer rendezték meg és most először volt öt helyett négynapos. Arra sem volt eddig még példa, hogy a viharos időjárás miatt egy időre leállítsák a programot. Péntek este nem sokkal 11 óra után érkezett meg a viharos szél Zamárdiba, ezért minden helyszínről kiterelték a partizókat. Sokan haza is mentek, hiszen nem volt világos, hogy teljesen vége van-e a bulinak. Végül negyed egykor, amikor a szél kissé alábbhagyott, folytatódtak a koncertek. 

A Sound több napján is akkora buli volt, hogy a partizó tömegbe még a föld is beleremegett, vasárnap a svéd Alesso ugráltatta meg a bulizókat a nagyszínpad előtti záró szetten. 

Timmy Trumpet és Alesso fellépésén a föld is rengett Zamárdiban

Alesso karrierje során a legnagyobb sztárokkal dolgozott már együtt, csak idén Katy Perry-vel és a szintén svéd Zara Larsson-nal is született már közös dala. 

Zara Larsson és Katy Perry is a kívánságlistámon volt, nagyon örök, hogy létrejött velük egy-egy közös dal, nagyon jó volt ez az évem eddig slágerek szempontjából, nagyon hálás vagyok. Ha egyvalaki kellene említenem, akivel még szeretnék dolgozni az Chris Martin a Coldplay frontembere, remélem egyszer lesz rá lehetőségem.

 – mondta Alesso.

Régi ismerősként jött Zamárdiba az ausztrál származású trombitás lemezlovas, Timmy Trumpet.

Timmy Trumpet és Alesso fellépésén a föld is rengett Zamárdiban

Ő májusban vette feleségül magyar barátnőjét, Anettet, akivel már több mint hét éve vannak együtt. Az esküvőn kizárólag a Fókusz lehetett ott. Timmy a mostani intejú közben is odahívta feleségét. A fekete kalapjáról és napszemüvegéről is ismert dj Magyarországot a második otthonának tekinti, Soundos fellépésének is voltak magyaros pillanatai.

Színpadra hívta a Reggeli műsorvezetőjét, Lakatos Márkot, akinek eltrombitálta a Happy Birthday című dalt, pedig az ismert stylist-nak nem is most van a születésnapja. A magyar focicsapat mezét is felvette, miközben előadta trombitán az Éjjel soha nem érhet véget című futballhimnuszt. 

#Fókusz#balaton sound#lakatos márk#rtl#timmy trumpet#alesso#fesztivál

Címlapról ajánljuk