Fókusz

A diétázás még várhat – Czutor-Kilián Zsanett nem aggódik a terhessége alatt felszedett pluszkilók miatt

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. június 9. 19:10

A kis Franciska érkezésével Zoli hatszoros édesapa, Zsani pedig háromszoros édesanya lett. A kislányt három hónappal a születése után mutatják be szülei a Fókuszban. Minden vágyuk az volt, hogy fiaik mellett legyen még egy lányuk, a zenész most úgy érzi angyalka érkezett hozzájuk. 

Már három hónapja teljes a Czutor család, Zsani március 13-án adott életet első kislányának. Franciska egy igazi álombaba, ahogyan két bátyja, ő is császármetszéssel jött a világra, a vártnál korábban megszületett. 

Zsaninak felment a vérnyomása, fennállt a terhességi toxémia veszélye, ezért döntöttek az orvosok úgy, hogy korábban megműtik a kismamát.

A baba érkezésével, Zoli hatszoros édesapa lett, Zsani pedig háromszoros édesanya. Mindig fontos volt számukra, hogy párként is időt töltsenek egymással, ez manapság nem könnyű feladat. Néha csak egy közös limonádéra futja, vagy egy gyors, romantikus bevásárlásra.

A diétázás még várhat – Czutor-Kilián Zsanett nem aggódik a terhessége alatt felszedett plusz kilók miatt

Zsani sugárzik a boldogságtól és még az sem zavarja, hogy ezúttal több plusz kiló szaladt fel rá, mint eddig bármikor. Ráadásul mivel hatalmas volt a pocakja, hasizma is szétnyílt, ezért speciális gyakorlatokat kell végeznie, hogy regenerálódhasson. 

Hogy mennyit szedtem fel, azt most nem fogom elmondani, tudod van az a vicc, amikor megkérdezik a nőtől, hogy hány éves? Ne haragudjon, én ezt nem mondom el. És hány kiló? Jó, 32 éves vagyok. Tehát én most itt tartok. De lehagytam Zolit, maradjunk annyiban.

De nem aggódik, tudja, hogy most is visszakapja majd az alakját, mint fiai születése után, amikor szintén több, mint 20 kilót hízott. Diétázni pedig nem fog, hiába zavarja, amit a tükörben lát. Hiszen kislánya egészsége mindennél fontosabb számára. 

#Fókusz#Bulvár#baba#család#czutor zoli#czutor-kilián zsanett#rtl

Címlapról ajánljuk