Fókusz

„Engem a sors megkínált erős történetekkel” – Pokorny Lia őszintén mesélt nagy szerelmeiről és csalódásairól

Fehér IstvánFehér István

2022. június 4. 20:00

Nagy szerelmek, fájó szakítások, örömfőzés és a színjátszás szeretete. Kalandos életéről mesél A mi kis falunk postásnője. Pokorny Lia imád a természetben túrázni és a konyhában is régóta jól feltalálja magát. De vajon mit csinálna szívesen, ha nem lenne színház?

Nem annyira, mint A mi kis falunkban, de saját bevallása szerint is nagyon szélsőséges szerelmeket élt már át Pokorny Lia. 

A színésznő a LiAson estjébe – a kedvenc dalai mellett – beleszövi a saját történeteit arról, amikor az eddig élete során a legjobban találta el Ámor nyila. Azt mondja, sokkal érzelmesebben éli az életét, mint azt általában gondolják róla, a mosoly gyakran könnyeket takar. A nagy szerelmek mellett, nagy szakításokat is átélt, úgy érzi ezek mind erősítették a személyiségét és igyekezett minden csalódásból tanulni. 

Lia egyik szenvedélye a főzés. A Konyhafőnük VIP-ben ezüstérmes lett Feke Pál mögött, amire mai napig nagyon büszke, ma is újra indulna és rengeteg mindent tanult a főzőversenyből. 

A főzés mellett a másik hobbija a túrázás, a kettőt pedig gyakran közi össze, amikor az ország különböző tájain jár, mindig megkóstolja a helyi specialitásokat. Különösen szereti a kis családias éttermeket, gyakran álmodozik róla, hogy mi lenne, ha ő is nyitna egy hasonlót. 

Ha nem színházaznék, akkor a kiskertben csinálnék egy helyet finom házi koszttal, de ki tudja, 50 után milyen meglepetéseket hoz az élet.

 

#Fókusz#pokorny lia#főzés#A mi kis falunk#rtl#A Konyhafőnök

Címlapról ajánljuk