Fókusz

Rácz-Gyuricza Dóra türelemre inti azokat a kismamákat, akik gyorsan szabadulnának meg fölös kilóiktól

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2022. június 1. 19:24

Még csak 6 hete született meg a kislánya, máris több mint 10 kilótól szabadult meg Rácz-Gyuricza Dóra. Rácz Jenő felesége ragyog a boldogságtól és már szinte nem is látszik rajta, hogy nemrég még a pocakjában rugdosott Kamilla.

Dóri az esküvőjükre készülve élete legjobb formájában volt, edzett és kőkeményen diétázott, ami meg is látszott az alakján. Aztán teherbe esett és minden megváltozott. Számított rá, hogy felszaladnak rá a kilók a babavárás alatt, hiszen semmit nem tett ellene. Nem diétázott és a kalóriaszámolgatást is elengedte, mert az volt számára a legfontosabb, hogy kiegyensúlyozott maradjon ő is, ezáltal pedig Kamilla is a pocakjában.

A szülés után Dóri csak 3 kilóval volt kevesebb, amikor végre hazamehettek a kórházból, amiből ráadásul Kamilla volt két és fél kiló.

Szoptat, egészségesen táplálkozik és hamarosan újra elkezd edzeni is, amire épp a forgatásunk előtt kapott engedélyt az orvosától. Jenő eközben mindenben támogatja feleségét és így is imádja minden porcikáját. Dóri élete nem fordult fel teljesen Kamilla érkezése óta: dolgozik és tanul is. Bár lelkileg nagyon sok változáson ment keresztül, az új énjét is nagyon szereti. A csúcsformáját pedig néhány hét múlva már vissza is nyerheti, de természetesen még jó ideig mindenben a kislányuk élvez majd elsőbbséget.

#Fókusz#rácz-gyuricza dóra#annoni zita#sáfrány emese#lengyel-németh dorottya#kismama#fogyás

Címlapról ajánljuk