Fókusz

Három ruha, két esküvő – egy hagyományos és egy tengerparti esküvője is lesz Horváth Cincóéknak

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. május 26. 21:07

Szombaton végre oltár elé áll Horváth Cintia és focista szerelme, Batik Bence. A Miss Balaton mentora gyermekkori álmát váltja valóra, így kétszer mondja ki a boldogító igent. Hagyományos és tengerparti esküvője is lesz, pedig alig néhány hónapja volt megszervezni mindent. 

Cinti babonás, így péntek este már nem alszanak együtt szerelmével, és csak az oltár előtt látják majd egymást a nagy napon. A menyegzőt egyébként Mándokon tartják. 130 fő hivatalos az esküvőre és az azt követő lakodalomra. A templomból transzfer buszok szállítják majd a népes vendégsereget a polgári szertartás helyszínére.

A lakodalmat egy meseszép üvegépületben tartják majd, ahova már könnyedén átsétálhat a násznép. Cincónak segített egy esküvőszervező is, de nem engedte ki teljesen a kezei közül az irányítást. Még a legapróbb részleteket is ellenőrzi.

Cinti gyermekkorában tengerparti esküvőről álmodott, ezért Santorinin is összeházasodnak. Általában egyetlen esküvőt is nehéz megszervezni, ő párhuzamosan kettővel kapcsolatban intézkedett, mindössze néhány hónap alatt. Most épp a szombati időjárás miatt aggódik, szeretne napsütésben örök hűséget fogadni élete szerelmének. 

#Fókusz#Bulvár#batik bence#rt#horváth cincó#álomesküvő#esküvő

Címlapról ajánljuk