Fókusz

A Bátor Tábornak gyűjt adományt a Fókusz Plusz gyermeknap alkalmából

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 15:34

Idén gyermeknap hétvégéjén ismét adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz Plusz, a május 28-i műsorban – immár hagyományosan – a Bátor Tábor Alapítvány javára gyűjtenek majd. Az élő adás két házigazdája Barabás Évi és Tokár Tamás lesznek.  

A különkiadásban a nézők megismerhetik az Alapítvány munkáját és önkénteseit, akik több, mint két évtizede nyújtanak élményt, erőt, és hitet a gyógyuláshoz daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak. A hónapokig vagy akár évekig tartó kezelések miatt a kis betegek gyerekkora nem az aktív és önfeledt játékkal telik. A Bátor Tábor ingyenes táborai, kórházi, iskolai és online programjai épp abban segítenek, hogy a játék gyógyító ereje révén növeljék a gyerekek önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket és életre szóló sikerélményeket szerezzenek. A Bátor Tábor programjain 2001 óta már több, mint 15 000 súlyosan beteg gyerek és családtagja vett részt.

A Fókusz Plusz legutóbbi jótékonysági akciója során 16 millió forintnyi adomány érkezett be. Az elmúlt évek alatt megközelítőleg 100 millió forint támogatást gyűjtött össze az RTL Magyarország a Bátor Tábornak a Fókusz Plusz különkiadásai során. 

Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat nem csak az adás ideje alatt, de egész évben bármikor. Az 13600-as telefonszámra küldött 02 szövegű SMS elküldésével, vagy a szám felhívása, majd a 02-es mellék beütésével bruttó 500 forinttal támogatja a Bátor Tábor Alapítvány munkáját.  

A gyermeknapi adás május 28-án, szombaton, 18:50-től látható az RTL Klub-on.

 

 

#Fókusz#bátor tábor#adománygyűjtő#különkiadás#jótékonyság#gyereknap

Címlapról ajánljuk