Fókusz

Lovas Rozi elárulta, hogy hívják a második gyerekét

Fehér IstvánFehér István

2022. március 23. 18:21

Lovas Rozi február végén adott életet a második gyermekének. Férjével, a rendező Horváth János Antallal másfél évvel ezelőtt született meg az első csemetéjük, Misa. A kislányuknak a Horváth Izabella Mária nevet adták és mindannyian jól vannak. Erről a színésznő akkor beszélt, amikor részt vett az RTL Magyarország társadalmi célú kampányának forgatásán.

Azt mondta, hogy tökéletes és boldog életet éltek korábban hármasban, s bár gondolkodtak a családbővítésen, semmit sem terveztek, a sorsra bízták, hogy mikor érkezzen a kistestvér. Kisfia még csak másfél éves, a kislánya pedig alig egy hónapos, két ilyen apró gyerekre az anyukának minden idegszálával figyelni kell. Szerencsére ebben is rengeteget segít neki a férje, aki a napi feladatokból is aktívan kiveszi a részét.  

A színpadtól és a forgatásoktól is távol tervezte az év első felét, de végül elvállalta, hogy ő is felhívja a figyelmet az országgyűlési választáson való részvétel fontosságára, mert úgy gondolja, ez olyan ügy, ami mellé neki is oda kell állnia.

 

Most, hogy nekem is van két icipici kis gyermekem, egészen más dimenzióba került ez a dolog is, mint ahogy minden más is. De valahogy az én szerelmemmel extrán érezzük azt a húsbavágóan fontos dolgot, hogy mennyire szeretnénk, hogy a gyerekeinknek biztonságos és csodálatos jövője lenne.

 

A színésznő úgy tervezi, hogy a Lengyel Tamással és Molnár Áronnal játszott előadással térne vissza néhány hónap múlva a színpadra. De addig csak a két gyerekével szeretne játszani, átélve az anyaszerep minden szépségét.

#Fókusz#Belföld#lovas rozi#második gyermek#izabella mária#színésznő#ma

Címlapról ajánljuk