Annoni Zitával épp az esküvője előtti napon történt meg az, amitől a legjobban félt1996 óta ünnepeljük a házasság hetét, február közepén. Sztárpárokat kérdeztünk arról, ők miért kötötték össze az életület hivatalosan is.
Fókusz

Annoni Zitával épp az esküvője előtti napon történt meg az, amitől a legjobban félt

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. február 18. 19:05

1996 óta ünnepeljük a házasság hetét, február közepén. Sztárpárokat kérdeztünk arról, ők miért kötötték össze az életület hivatalosan is.

Századszor is szívesen nézik meg az esküvői videójukat. Annoni Zita és Gianni Annoni márciusban ünnepli 5. házassági évfordulóját. A házasság hete alkalmából a kedvünkért felszálltak a nosztalgiavonatra, hogy elmeséljék milyen volt a nagy nap: 2017. március 31. Pontosabban az a hét, hiszen ők hét nap, hét éjszakán keresztül mulattak, akár a népmese hősök. 

Zitának épp az esküvő előtti napon következett be az, amitől a legjobban félt, letört egy darab a fogából, de ettől a kis malőrtől eltekintve tökéletes napjuk volt.

Számukra az esküvő nem csak egy papírt jelent, hanem az maga a felelősségvállalás. 

Cserháti Tamara és férje Balin fogadtak örök hűséget egymásnak, mert ott még sem ő, sem pedig párja nem járt azelőtt. Mindössze fél év alatt sikerült megszervezni a ceremóniát. Azt mondja, minden magától értetődő volt és azonnal összeálltak a részletek. De amikor megérkeztek a helyszínre a taxisofőr nem várta őket a reptéren, és kiderült, a szálloda sem tud az érkezésükről.

#Fókusz#esküvő#Bulvár#sztáresküvő#rtl#annoni zita#gianni annoni#nyári dia#házasság hete#cserháti tamara

Címlapról ajánljuk